lördag 4 september 2010

Morgonstund har ...

...guld i mund..säger ett gammalt ordspråk..håller fullständigt med:)
För i morse när jag kom till HÖSTMÄSSAN/MARKNADEN   lyste solen och dimman låg som en slöja över sjön..nästan magiskt..


Klockan var bara halv åtta, men  det fullt med folk överallt som höll på att ställa iordning för dagens marknad. Jag kom lite före mina kollegor och tog en tur runt området med kameran...Här i början  av Skutboudden  höll några  på att lägga upp berg av grönsaker..

..och att det är skördetider nu det kan men verkligen se här....och så kom mina kollegor..men de ville inte vara med på bild:)..så jag dimmade till dem lite..men här är de iallafall....Lena, Agneta och Sara...glada,  goa  och gulliga tjejer...två av dem fyller jämna år  nästa och nästa vecka... 30 och 40.... den tredje väntar till nästa år:)..själv ligger jag visst på  50 plus moms....

..jag skulle ta en massa bilder på våra bord hade jag tänkt..men det blev bara några stycken...
..här är en av Saras små nåldynor..

..Lenas ljusstakar hängde fint i  "julgranen ...allt annat  vi pysslat till  kom inte med på bild!!..

Solen den sken och värmde som tur var upp det gamla huset vi befann oss i...för  minusgraderna under natten gjorde nog att huset var lite väl  kallt... Mycket folk och sålde lavendelskorpor i massor gjorde vi...

Lite pyssel blev oxå sålt....i morn fortsätter marknaden/mässan..och vi med...


Ps...Några  "kändisar" träffade jag även  under dagen....A-M med bloggen ETT  RÖTT MONOGRAM kikade in till oss och hämtade det blåa ljusfatet som hon "köpte" av mej, via bloggen...Hann inte prata så värst mycket..men det lite prat blev det...och trevligt var det...särskilt  när man får ett ansikte till  "bloggen" :) Nu kommer vi säkert att syns igen... ..ds.

♥...Pia

2 kommentarer:

Inspiration i vitt sa...

hej Pia, tänk att jag åkte förbi den marknaden du var med på utan att jag visste om det, jag förstår det nu så här i efterhand då jag såg flera skyltar efter vägen. Jag var till Maria på Hem T Gårn för första gången. Synd att jag inte visste att du var där. Förstår att nu hade mycket fint att sälja och jag hoppas att ni blir av med mycket.
Kram på dig/Ingela.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon.
Nu är säkert du redan i Brunskog. Det var fina bilder, inte så lugnt när vi kom dit igår. Det var en väldig massa folk, och så mycket bilar! Det var så roligt och träffas även om det var en kort stund. Det var många kunder hos dig. Jag är så glad för mitt ljusfat, det hittade sin plats direkt härhemma. Kommer och visa såklart. Och skorporna smakade mums, det blev kaffe så fort vi kom hem.
Ha en toppendag
Kramar
AnnaMaria