tisdag 14 september 2010

Underbar miljö....

.. en helg i en fantastiskt miljö och  intrycken från vår resa och besöket hos vänner  börjar sakteliga sjunka in..men ett sådant hem och hus lär det dröja innan jag får se nåt liknade igen..förmodligen aldrig:).. Önskar jag kunde visa bilder från det huset...kanske smyger jag in nån lite då & då..vem vet..
..här är en bild från deras gästrum i källaren..   en bild jag tog när jag gick husesyn...

 Den här bilden tog jag  lite senare när jag vandrade runt i utemiljön ..... trädgården som låg lite högt över sjön men ändå nära..

..Inte gästhuset vi sov i ...tyckte den lilla trädgårdsdekorationen /skulpturen var lite gullig:)

Ja, mer bilder kommer så småningom..nu  är det dax för  mej att kila till jobbet... Selma har fått sin morronpomenix och ligger nu blöt och mysig vid min sida här vid datorn...idag regnar det alltså..ett stilla höstregn...det blir till att ha stövlar och regnkläder när barnen ska ut idag!!!
♥...Pia

2 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Tänk och gå och lägga sig, och sen vakna till den utsikten. Någon har ett väldigt fint läge på sitt hus, precis som det pyttelilla huset visar.
Kramar
AnnaMaria

elsamarianne sa...

Vilket härligt ställe du har besökt.
Så du har ett stilla höstregn, du.
Det har inte vi i alla fall. Det blåser som bara den, och regnet piskar sidledes ibland...Jag som tänkte gå ut och göra kransar av humlen... hmmm. Äsch, jag tar en kopp te istället. Så får hunden sova klart. Snarkar så skönt i vardagsrumssoffan med huvudet på kudden. Det är ju ändå några ljusa timmar kvar idag. Ha en skön eftermiddag
kram elsamarianne