onsdag 11 augusti 2010

Håhåjaja...

..bare 2,5 dag kvar....

NU  börjar den där lite olustiga känslan infinna sej..att sommarledigheten är över  för denna gången, om några dar...!!

 Nu är man väl  lite dum som inte kan njuta av dessa få dagar som är kvar..Istället för att gå och sucka och pusta  som jag gör idag..plockar lite där..flyttar på något här och så tillbaka och gör om på första stället..Går ut en sväng..nej nu kommer regnet..in igen och sätter mej en stund i soffan..nej upp och tittar om jag kan göra något annat istället..

Det blir varken hackat eller malet.. över halva dagen har gått..Måladet kom av sej, det tog slut på färgen..orkade inte ta cykel till Coloramabutiken....Bileländet är fortfarande kvar på glasmästeriet..

Dett enda vettiga jag gjort idag..hittills ...är att jag promenerat en längre tur med nytrimmad söt hund...plockat 1 hel liter  hallon ..fortfarade otroligt mycket hallon kvar!!.. ätit av hallonen..sen har jag....inte gjort nåt mer...panik..nu får det bli action resten av dan!!..


Den gamla äppelmosvaggan  har jag aldrig använt till annat än som pynt /stilleben.. Varje år i slutet av sommaren kommer den fram och får stå  på något bord med äpplen i som en dekoration..

"Vaggan" är från granngården  hemma på landet. Den  ropade jag  in på aktionen som var för några år sedan,  då jag även ropade i min efterlängtade gamla kökssoffa...Den engelskt röda soffan som före  där oxå var röd..fast då en mycket ljusare röd färg som inte passade mej..

Nu har jag alltså fördrivit lite tid igen ..denna gången vid datorn.. Undrar om jag ska gå och koka lite kaffe istället.. i väntan på att NÅGOT annat ska hända här i huset..

Måla färdigt fönstrena får  bli i kväll .. ska "bara" hämta hem färgen först:)

Kolla in den HÄR sidan..Gissa om man blir sugen  på något sött & gott till kaffet efter att ha kikat  runt där !!


♥...Pia

Ps..Kanske ska jag gå ut i trädgården och ta in lite mer äppelkart och göra en..??..ds.

3 kommentarer:

Annika sa...

Går o klurar på en äppelpaj ja.... blev så sugen när jag såg dina bilder...:) ja jag är riktigt nöjd nu med sovrummet... han kan han guuuuben..... o mejlet har kommit ja... du är såå välkommen om det inte krockar... kram Annika

Bibban sa...

Hej på dej, jag LOVAR du kommer att klara börja jobba, jag vet !!
Kram och ta hand om de sista lediga dagarna

Kamomilla sa...

Åh, tack du påminde om att jag ska ringa trimmaren :)

Svante stackarn ska kastreras på tisdag- då blir det "lampskärm" runt halsen i tio dagar. ojoj...