lördag 27 mars 2010

I en "ding" värld....

...har jag varit hos idag :) Om det är så att ni tror det slagit över hos mej ..så har det INTE det :)  än....


Näääj riktigt SÅ illa är det inte med min bloggtorka..


Därför dundrar jag till med en jäkla massa bilder idag..ofixade och fixade...


D.I.N.G. var det..Jo, det står för Design Inredning Nytt Gammalt och  finns hos GRANNENS BOD...dvs  HÄR...
Mina grannar, LISA & KARIN..(numera omskrivna grannar i min blogg :) samt min "nya" kamera & jag,  gick till Ulla som har en PÅSK & VÅRinspirationshelg hemma hos sej,den här helgen.

I julas hade hon en liknande helg, fast då förstås med jultema..Då var även jag med på ett litet hörn :)
Nu  idag fanns det provsmakningar på en massa olika fina gourmegotterier:) som tex. pesto, marmelader, knäckebröd, oljor,vinäger...osså en massa till :) Choklad!!

Bilderna som jag tog idag ..blev både misslyckade och någorlunda..(tur man går på fotokurs:)... Bilderna är blandade och visar lite av vad som fanns att titta på och  att köpa där. En klädserie som heter GARDEN GIRL tror jag??.. där byxorna var supersnygga..till att ha i trädgården när man påtar runt ibland blommor & blad:...eller varför inte som ULLA sa..  jag ska dem på jobbet..perfekt att ha på förskolan!!..TJA, kanske inte så dumt!
Den här skålen var så läcker..med sin vårgröna  färg..kommer från PARADIS.som pricken över i två vårgröna lime... visst är det läckert.

Påsk & vår  var ju temat..där fanns förstås en massa vårblommor..Små söta tulpaner i allehanda skålar , byttor och krukor..till och med i hemtovade..se den lila "krukan" med vita tulpaner i.

En massa saker som jag knappt kommer ihåg nu..det fanns en del pyssel som Ulla hade gjort själv..se de där små strutarna som hänger på en vägg..gjort av något slags bly!! superläckert..ska härma ...bara så du vet Ulla :) 

Hönor ..tuppar..kycklingar..fast inte såå påskgult utan mer en dovare färg, som olika gröna färger och lila...grått osv..snyggt ..vackert och habegär förstås..


Fikat som var uppdukat i köket på köksön gick inte av för hackor den heller...Suck ..jag som numera håller en stramare fikastil...!! vad skulle jag välja..?? Bestämde  mej dock till slut för  ANANASPAJEN (ett liknade recept finns här) den var smarrig och jättego..en kula med gräddglass till och lite extra ananas.  ALLT fösvann snabbt ner och jag ville ha mer!! 
...♥..Pia

4 kommentarer:

Hanne sa...

Jeg er innom for å ønske deg en riktig fin påske!

Klem Hanne

Ullan sa...

Tack Pia!
Bilderna är ju kanon:) Du behöver då inte gå nå´n fotokurs.
Kul att du kom.
Kram Ullan

C De-sign sa...

Jag tycker att bilderna är fina....inte behöver du en kurs! Önskar dig en vecka full av vårtecken! Kram fr C

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej Pia. Ni har mycket fina butiker i din stad, otroligt mycket fina hantverk. Din kompis Ulla ser ut och ha mycket fint.
Önskar dig en bra påskvecka
Stor kram
AnnaMaria