onsdag 24 mars 2010

Farmors stora " lilla " hjärtegryn...

....fyller 7 år idag....oj vad tiden har gått fort ändå. Tyckte inte det var längesen grabben var liten baby ...
..men faktum är att det är 7 år sedan ! I lördags fick jag & farfar vara med på barnkalaset. Kanske inte som gäst på själva kalaset förstås:)..utan mer som hjälpa-till-att-fixa-kalaset...Livat och glatt i några timmar..sen gick luften ur oss alla. Nu får vi ...farfar, farmor, faster, farbror, gammelmormor, gammelmorfar och lille kusinen Alex,  vänta med  att fira Isak till påsk.... men då tar vi igen det ordentligt och  firar med dunder & brak ..


Jag ringde faktiskt tidigt i morse och sjöng för grabben...och ringde faktiskt en gång till i kväll..  och gratulerade ..fick till svar..men farmor ..varför ringer du igen??..du ringde ju i morse??....Ja han tyckte det räckte med en gång:)..Det var nog för att han var upptagen med presenten han fick i morse ...då har man ju inte tid att prata i telefonen..även om det är självaste farmor som ringer...:)

♥...Pia

3 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Ohhh fyller han redan 7 år..jaa vart tar tiden vägen..
Sååå mysigt att få fira honom nu under påsken,,det blir ju många lediga dagar då !!
Ha nu en toppen dag
Kraaam Anette

Rummet för välbefinnande sa...

Ja du Pia, tänk hur tiden bara rinner iväg.
Har precis kommit hem från lokalen (det blir sena kvällar nu.....) och när jag gick där i mörkret så tänkte jag på att mars faktiskt snart är slut också blir det april. Oj, vad hände? Vilken underbar tid vi har nu alltså. Får lov att börja promenera igen för då tar man del av naturens kraft på ett helt annat sätt.
Hoppas allt är bra med dig.
Snart får du börja förbereda dig för ett besök i Kil tycker jag. Oj vad jag håller på att inreda och göra iordning förstår du. Ikväll har lilla hallen målats och ett bord......
Ha det fint!
Kram Mia

Country Antiques sa...

Nämen en sån liten sötnos♥.
Vilken lycka...nu blir jag sådär bebis sugen igen...*suck*=)

Hoppas du får en riktigt fin helg.

Många kramar, Matilda

Psst..missa inte min påsktävling.=)