fredag 19 februari 2010

Jag är varken miljöhjälte eller miljöbuse ;)

..men jag gör så gott jag kan. Ibland vill jag vara den där duktiga som källsorter och handlar kravmärkta varor.Ibland får den där lata miljöbusen tag i mej. Då slänger jag "fel" saker i soporna och *blundar*..Ja (usch & fy)...men så gör jag ..ibland..men NUMERA TÄNKER jag till både en och två gånger INNAN jag blir den där busen.  Vet ni VEM som fått mej till att tänka till så där ??....Mmmm rätt..SUSSIE
Hon har fakiskt gjort mej mer nyfiken och miljösnäll...Inte på långa vägar en MILJÖHJÄLTE , men ändå en lite mer snällare.. Varje torsdag har det nu under vintern varit MILJÖTEMA hos Sussie. Jag "drar " mitt lilla strå till stacken med lite olika tips..ideér och blandad kompott..Den här torsdagen var hjärnan lite blank på vad jag skulle kunna bidra med.....Sussie själv är en riktigt ideéspruta, hon visar många nära vardagsting som man kan ta till sej och samtidigt vara lite miljövänlig.
**
Så vad skulle jag hitta på nu då??..Inte kom jag på något..men googlade förstås lite på miljö och kom  till KO....  där man kunde göra denna lilla test..MILJÖHJÄLTE ELLER MILJÖBOV???
**
Lite kul och nyfiken som man är så var jag tvungen att göra testet förstås..Är ni lika nyfikna som jag??..
**
Ååååå snart fredag igen...:)  opppppps nu slog visst fredagen till, klockan tickar fort när man sitter vid dator...halv ett och sovdax...gäsp...
♥...Pia


Ps..ett litet tips så där i sista stund från mej..STAND BY..inte bra..så nu stänger jag av datorn, samt tvn på avstängningsknapparna OCH inte på STAND BY..bra va:)..ds.
**

2 kommentarer:

Pillargontanten sa...

Oj, såna bekännelser har jag också, ibland blundar man :O)

Nordingården sa...

Jag önskar miljöhjälten/miljöboven en skön helg: ) Mari.