söndag 21 februari 2010

Snö & sol..härliga vinter...

..vad annat kan man säga om söndagens fina väder:) Min "lilla" helggäst Isak och jag, var ute på en snöpulsningspromenad i förmiddags.  Dvs,Isak pulsade och jag promenerade.. Vi har som i många delar av landet, fått väldigt mycket snö och mer ska det bli !! Men idag, då sken faktiskt solen och vi passade på att få lite sol på oss. Nu var det  visserligen väldigt kallt, 15 grader så vi kunde inte vara ute för länge. Selma, stackarn får kramp i sina tassar, så för henne blir det korta turer nu. Hon vill iofs, helst ligga under filten  för hon är skendräktig stackarn...som hon bäddar med och bygger bo..läs gärna om skendräktighet,  faktiskt ett intressant fenomen...
Varför ska man gå på gångbanan, när man kan gå bredvid???
**
♥...Pia 

11 kommentarer:

Interiörboden sa...

Hej Pia!!

Ja,,hihi, varför ska man gå på gång banan?! Kanske ska börja gå i snön jag också...kanske är roligare att vara ute då...nej, då får jag nog inte med mig Nova, vovven, ut...
Ja, usch, det är synd om hundarna nu...de fryser så..men idag var det ju såå skönt att få se solen :)
Våren kommer...:)

Ha nu en jätte bra kväll!!
Kram Sandra/Interiörboden

Anki sa...

Haha, var det det du hade gjort??...jag tyckte väl dom såg stylade ut...å tavlan, jag bara älskar den! Skulle gärna vilja veta lite bättre hur du gjort den, å sno din idé vet du, hihi!
Jag verkligen är sååå nöjd för mitt paket ska du veta!

Vilka fina bilder, ja jäklar vad snö det kommit...igen! Skitkallt är det oxå, mina hundar lyfter tassarna och fryser bara efter en liten stund! Å inte kan dom skita heller, dom drunknar ju i snövallarna...för skita på trottoaren eller vägen se det går inte, hmm!

Ha det göttigt!
Kram kram!

Kamomilla sa...

Stackars Selma... inte lätt.

Anki sa...

Gumman...du är så jäkla härlig *ler*...japp jag ska titta in där!
Tackar!

Kram igen!

Fröken Fräken sa...

Tänk om man hade den där entusiasmen inför snön att man frivilligt gick och pulsade i snön och stojade! Här har det varit -25, så vi har mestadels hållt oss inomhus. Det blir mycket städat i sådant här väder....

Pialotta sa...

Hej.. kul du hittade mig igen då och jag dig på så sätt:-)
Om du kollar i min Fotoblogg som du var så finns där ett inlägg lite längre ner.. tror där finns lite tips för foton. Annars är det många gånger inte själva kameran som gör jobbet, utan människan bakom kameran.. vinka, lägg dig ner, kryp, ställ dig på stol.. det där fixar du:-) Ser du har en del trevliga foton på din blogg här ju:-)
Trampa på och finn din egen stil. Tjingeling det ordnar du:-)
Ps. Hur hittade tillbaka till mig då.. kan va kul att veta:-) ds

Pillargontanten sa...

Väldigt smart den grabben, det är väl klart man ska gå brevid, annars är det ju ingen sport :O)

Fyra årstider ♥ Fotoblogg sa...

Det är tur att barnen älskar snön..det gör jag med.
Kram Lotta

Country Antiques sa...

Vilka härliga bilder! Igår såg jag ett gäng med barn som hade gjort en lång lång gång genom snön. De gick som ett litet tåg genom gången och det fick mig faktiskt att inse hur kul snö kan vara. Man har liksom tappat bort det lite mitt i allt tändvedshuggande, vedhämtande, snöskottande etc.

Nu ska jag också se till att njuta av snön igen, så länge den finns kvar.=)

Kram, Matilda♥

LantlivsAnette sa...

Ojj..ojjj vad ni har mycket snö !!! Som vi..här har vi också massor, och kallt, så Nisse får också kramp i tassarna, blir bara korta små promenader..så lilla Selma är skendräktig..bäddar och går an kan jag tro..
Ha nu en toppen dag
Kraaam Anette
P.s Tack för den fina kommentaren inne hos mig idag...

EVA AGNES sa...

Hej Pia!
Vad kul att du tittade in hos mig. Tack för berömmande ord.
Just nu, i denna stund snöar det stora flingor igen..!!!
Börjar faktiskt misströsta och har nog båda benen i vintern igen. Huga!
Kramar Eva Agnes