lördag 30 januari 2010

Lördagsblandning...

..och stugsittare. Fy, säger jag för kallt väder. Visst det är vinter och då ska det vara snö, samt kallt..Men när gradrna kryper ner till 15...16...och plötsligt 20 minus....Nää, tack säger i varje fall JAG... Börjar längta till varmare tider.... ...och medan man väntar på att denna varma härliga tid ska komma....så får jag bli stugsittare framför brasan ..med några av älsklingsmagasinen i händerna :)..Här syns nyaste nummret av Jeanne d´Arc Living .... OCH första numret 2010 var ingen besvikelse precis....Jag får nästan glädjefnatt av att läsa och se om alla dessa fantastiska repotage....och det "BÄSTASTE" av allt är att jag ser så många saker & ting som JAG HAR :)..ååååå så vill man börja på stört att möblera om .."slänga" ut en del saker..flytta runt ..ändra.....ja ni vet hur det är ;) ..OCH så såg jag i magasinet, en liten bild på några små saltkar under en glasklocka....aaaaaaaaha ...tänkte jag och rotade raskt fram några stycken :)..nu hade jag bara några stycken så det fick bli ett par gamla äggkoppar med på köpet:)..
Lördagsblandning var det ja...hm..om några dar..blir jag gammal igen :)..samma känsla varje år av nån blandning av nostalgi..sorg..glädje ..panik....ja, jag vet inte riktigt vad....men sen ...när JAG fyllt det där året..så är det som vanligt..bara en siffra som ändrats. Ljusklämman på bilden är en present till mej själv..klart man kan ge sej det ?? eller vad?...Har tittat ett tag på den och nu idag när jag skulle köpa MAGASINET..slog jag till och äh..vad f***n.....jag tar den där oxå, sa jag till tjejen bakom disken ....Hemma så testade jag lite olika ställen förstås..har tagit bort lappen nu :)....
Lite gamla saker har fått nya ställen att vara på, efter att jag suttit och bläddrat i magasinet....Almanackan har jag inte fått upp på väggen än, så den hamnade bakom en av de där svartmålade & slipade ramarna jag har.. några böcker och ett gammalt slitet pennskrin ..
....."VAR ALLTID FLITIG" står det med sirlig sliten stil på skrinet..ett av alla loppisfynd..från förra sommaren...
....och nu undrar jag , vem var nu detta skrinets ägare tro??.. Kanske nån liten tjej med flätor..nää..... en kille med klotterbehov :) var det nog...
**
I morgon så drar jag ett nummer i slumptalsgeneratorn ..har nämligen letat och letat efter något sån där "hjälpmedel"..till slut kom jag på att SUSSIE använt sej av en sån där:)....i en av sina utlottningar/tävlingar...
**
Ha en skön & go lördagskväll.... ...Pia

6 kommentarer:

Pillargontanten sa...

Stanna inne i värmen, ja det är vi nog fler som gör.... För kallt att vara ute...
Nu åker jag till Arvika :O) Ha det gott!

Levindas Värld sa...

Ja du jag är också en liten fryslort :)

Men hu har sambon min köpt en rejäl vinterjacka åt mig som jag inte fryser ett dugg i även fast det är upp emot dessa gradantal du anger - såå himla skönt!!

Så för att kunna njuta av vinter som man ju vill så rekomenderar jag dig att lägga pengar på en rejäl vinterjacka för då kan man va ute och njuta av vintern och det är så ljuvligt!

Ha en fin helg!

Rummet för välbefinnande sa...

Ja du Pia, här har du en till som suttit och frusit här ikväll.... Men, jag har haft en go Linn som värmt mig och det var väldans gott. Nu ska jag gå och lägga mig men var bara tvungen att kika in till dig direkt jag såg kommentaren hos mig. BLEV SÅ HIMLA GLAD!!!!!
Ska ta och skicka dig ett mail så hörs vi vidare om smycket!
Ta väl hand om dig min vän!
Kram kram Mia

NICOLINAS BONING sa...

Usch ja,alldeles för kallt är det nu...brrr...!!!

Det är konstigt,men efter nyår så blir jag sååå sugen på att ändra om här hemma,och inte blir man mindre stimulerad av att titta i alla dessa underbara inredningstidningar heller:-)
Det som är jobbigt är att få mannen i huset att tycka att det är lika nödvändigt att ändra om...IGEN!

Snyggt jobbat med saltkaren,ingen dum idé alls.

Kramar Birgitta

LantlivsAnette sa...

Gomorron Pia !!
Jaa, du, här har vi också kallt..minus 20 grader..brrr..nu vill vi har vår och värme, och det kvickt !!
Visst är det härligt med en ny tidning, man riktigt njuter..och vilken fin ljusklämma du köpte åt dig själv, det är bra, det ska man göra...Du ser ju hur jag gjorde, köpte ett helt kylskåp..fniss...där körde jag över sambon lite, han tyckte det var så litet, men jag sa genast som försvar att då ser ju skåpet alltid välfyllt ut istället, för idag syns det ju knappt då man handlat...
Ha en toppen dag
Kraaam Anette

Levindas Värld sa...

Hej!

Va roligt att du ville vara med och tävla om ett smycke hos mig :)

Nu är det bara att hålla tummarna tills tävlingen avslutas :)