lördag 2 januari 2010

Hmm....

...har ni också ätit gott under helgerna ??... Japp..Nu är det dax att bekänna färg!!..Inga nyårslöften här inte, om att äta rätt och rör på sej MYCKET mer....näääj näääj ....Sånt får man göra ändå...varje år och varje dag...För det är gôtt mâ mat ...mmm..och godis och kakor och ..stopp!!
Årets andra dag bjöd på sol och gnistrande vit.. vacker.. vinter. Klart man måste ut och röra på sej ..Herrn i huset och den fyrfotade vännen gick promenaden på förmiddagen.... Jag ..ja.. jag kom inte igång förrän framåt middagstiden ..men sola sken så gudomligt och att det " bet " riktigt ordentligt i kinderna av kylan, gjorde ingenting.....
**
Ni kommer säkert ihåg i somras, när Selma & jag smög omkring i grannträdgården och smygfotograferade en kökssoffa..!!!
..Bredvid den står nu de här gamla träskidorna, anno tidigt 1900 tal ? med näverkont & hemstickade sockor, storlek rejäl :) Snudd på att jag skulle vilja ha provat dessa skidor...skulle nog varit en syn för ...någon...
Gick istället ..och att promenader är inte så dumt, om man vill röra på sej efter de stillasittande jul & nyårshelgerna.....
..får bli promenader varje dag nu..
...Som idag när jag gick runt "KANALEN"..promenadstråk som jag skrivit spaltmeter om vid detta laget :)...Bilderna idag är just därifrån..fast tre av bilderna är samma ..ville leka lite i bildprogrammet:)....hängde ni med???
En annan bild:).. har bara höjt lite på kameran...JA just det, kameran...har funderat på att skaffa en NY kamera..en systemkamera..en sån här kanske som LILLA BLANKA använder eller en sån här som ANNA använder..eller LOTTAS tips, den här...
Tusen tack för tipsen tjejer...ska "bara" kolla upp dessa nu...:)
..Det var väl de hele dâ för idag..... Och ett litet tips till er alla..ät gott och må bra....
men glöm för alldel inte att rör på er oxå..med eller utan skidor.....
*
♥..Pia
*
Ps...bilderna på de ursöta kidsen ..är ANNE GEDDES underbara bilder..har även läst lite på sidan hennes om HUR man fotograferar barn:)..ds.
*

9 kommentarer:

Birgitta sa...

Hej på dej! Vad kallt vi har haft det nu ett tag och det ska visst fortsätta också. Jag gillar inte kylan. Nu ska jag försöka komma igång i vävstugan igen efter en hel månads uppehåll pga ryggont.
Önskar dej ett trevligt bloggår med många nya idéer och inspiration till nya kreativa ting.
Ha det gott.
Kramis Birgitta

Hulda sa...

Så mye fint du viser. Syns de posene med blonder på var skikkelig flotte. Ble inspirert! :) Nydelig liten Selma du har også. Så søt der hun lå og sov under teppet. Har en hvit, liten hund jeg også. :)

Noll54/Eva-Karin sa...

Hej Pia!

Ja det får nog bli lite extra långa promenader för mej också nu,, slutade att röka för 6mån. sen,,, och allt extra jag stoppar i mej lägger sej som fetvadd runt midjan,,, men oj vad allt smakar bra!

Vackra vinter bilder du visar!

Kram på dej!

E-K/noll54

Prillig sa...

Ja, nu är det nog dags att börja röra på sig....mycket gott att äta har det blivit...

Jag har en Nikon D40 och tycker den ät jättebra, har nog gått ner rätt bra i pris också, det är ett bra köp. lycka till!

Kram och god fortsättning.

Britt

essemia sa...

Underbara bilder. Och en god fortsättning på det nya året för dig och de dina.
Kram Elzie

C De-sign sa...

Jag har varit på en långpromenad med min hund Maja...isande kallt men vackert!!!! Ja, mat och godis....det sätter sina spår! Jag vill också önska dig ETT RIKTIGT HÄRLIGT NYTT ÅR 2010! Varm Kram fr C

Anki sa...

Hihi, jag tror det vimsade iväg liiite där! Kan bli så ibland, ja ganska ofta när det gäller mig om jag ska vara riktigt ärlig!
Gud vilka fina bilder, det är ju helt otroligt vackert ute nu! Å röra på sig...mmm jo det behövs allt, tur att man har hund för annars skulle väl arsle- aldrig komma ur soffan, haha!

Sköt om dig!
Kram kram!

Viveka i Bläckhornet sa...

Ja nu gäller det verkligen att ta tag i allt frosseri som satt sig som volanger runt magen...hua!

Promenader är jättebra bara kylan avtar. Jag är såååå frusen.

Kram och god fortsättning.

Viveka

Granne med Selma sa...

ÅHHHHH! va gla jag blir att du hänger på miljöuppmaningen! Jag lägger upp en länk till dig hos mig nu med en gång:-)

Kram på´rä!