tisdag 15 december 2009

Bortskänkes ..

...kan t.o.m. skickas fraktfritt...!! Vad då undrar ni nog nu...Jo.....JULSNUVAN ...skänker jag bort..och det nu genast...Vet inte varifrån den kommer, men den är äkta vara kan jag lova :)..Innehåller allt som förväntas..Hosta..röd näsa OCH tilltäppd...en liten gnutta feber.. rinnande & rödkantade ögon och så förstås en öm hals..sen tillkommer bonusen på detta...ont över allt... Så är det någon som vill ta över denna ( l ) ju (v ) liga snuva så ..skicka ett mail till mej ..postar den på momangen... i ett fint paket... Något som jag inte skänker bort..är mina JULBONADER..min mamma som sytt förstås:)..Här ses den ena bonaden ..en ganska lång sådan...med en julig och mysig text...gillar den mycket och har haft den några år nu..
Kära gäst vi har fest...vännen min träd nu in...visst är det fint:)..
** Atttjooooooooooo och snöörvvel på er..♥..Pia

15 kommentarer:

Birgitta sa...

Här finns redan julsnuvan. Maken har haft den flera dagar nu, men jag har klarat mej från den än så länge. Jag har tagit sprutan mot säsongsinfluensan, vet inte om det hjälper. Jag behöver ju inte drabbas av allt.
Nu har du väl fått snö. Så du får en vit jul. Vi har fått lite lagom med snö här nu.
Ha det gott.
Kramis Birgitta

Plupps krypin sa...

Hej.
Rackarns, få julsnuva. Inte bra! Hoppas den går över snart.
Vilka fina bonader, din mamma har magiska fingrar, när jag ska brodera så blir det bara en knut känns det som.
Må så gott och krya på dig.
Kram Yvonne

Pillargontanten sa...

Stackare, vi kan byta om du vill ta hand om min mage....

Viola sa...

Du den dära får du behålla för dig själver...inget för mig..har nog med mina revben...)hoppas nu att du piggar på dig snabbt, drick varmt och vila, krya på dig kram bortskänkes istället av mig, VIOLAN

Hannis sa...

Näää...Stackare!
Men du får behålla den själv=))
Hoppas dock att du kryar på dig fort som 17!

Förstår jag det att du vill behålla dina julbonader!
Fint med handarbete.

Kram Hannis

Geta sa...

Nej tack, du får behålla den själv. Stackare, inte riktigt rätt tid för förkylning nu. Hoppas den går snabbt över. Krya på dej!
Kram.

Nordingården sa...

Hallå där Pia, tack för erbjudandet, men ngn julsnuva vill jag inte ha per post, hi, hi.

Vilken fin gammal julbonad, såna blir liksom pricken över i, och de är tidlösa! Jag älskar gamla julbonader också, du vet såna i papper med gammeldags motiv.

Krya på dig nu med fin julmusik, ( jag kan tipsa om den amerikanska jag har i sidan på min blogg, den är så bra att det inte är klokt, gammaldagsa låter) ta lite glögg och skriv ned allt du måste göra innan den 24 så kanske du kan unna dig lite vila i lugn o ro: ) Mari.

Lotta-livets väv sa...

Julsnuva...tackar för erbjudandet, men jag avstår gärna från gåvan!
Din bonad var väldans vacker! Det finns så mycket mer i en sak som är skapad av händerna av en nära person.
Dina små lussefigurer var bedårande!
Kram
/Lotta

carpe diem sa...

gracias Pia por dejar un comentario en mi blog....es que las acuario somos estupendas!!!!
me gustan mucho las letras en rojo de las tela..

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Nix!! den vill jag inte ha, låter inte något bra alls. Hoppas du hinner bli kry och pigg till jul nu. Jättefin bonad din mamma broderat, vilket jobb, hon är jätteduktig.
Kramar
AnnaMaria

Kamomilla sa...

Nej tack, jag har redan en på kommande! Krya på dig!

Majas skafferi sa...

Hej! Dålig tajming, Pia! men förkylningar kommer väl aldrig lägligt.. hoppas det går fort över!
Vad lustigt, exakt den bonaden har jag med! Satte upp den ikväll! Min fick jag när jag var barn,inte roligt då, minns att farmor tyckte den var så "märkvärdig"..men NU uppskattar jag den mycket!
En sak i texten stämmer dock inte hos oss i år.. tända ljus i FEJAT hus..nej, tyvärr inte, hinner inte som man borde, men det får gå ändå!
GOD JUL på dig!

Anki sa...

Gött med nån som livar upp lite...det behövs! Jadu, vi kanske kan jobba som julkulor, vi skulle allt lysa upp tillvaron, hihi!
Jag har en ståtlig vacker vit hyacint som blommar så mycket den orkar! Jag är ju allergisk mot dom...men häromdan tittade jag på den och tänkte...what the fu-- jag ska ju ändå dö...så illa var det, haha!

Krya på dig gumman så syns vi bland granarna!
Kraaaam!

Modern Country sa...

Ååh Pia du er vel god!! Selvsagt "sees" vi før Jul, jeg glemmer ikke deg, uansett hvor mye arbeid jeg har. Takk sååå mye for dine varmende ord og gratulasjoner!! Det betyr jo ekstra og vite at bloggevennene mine støtter meg, det tenker jeg ofte på.

I kveld har jeg tatt helt fri og det er til en forandring skjønt og sitte og blogge igjen. Men ikke lett og holde følge med alle som lager så fine innlegg, det surrer enormt mye kreativitet på nettet har jeg skjønt. Så mye vakkert som man deler, og som du nettopp sa, har mange blitt gode venner i mange lander og fått beriket sin hverdag!!

Det var da synd at du har fått forkjølelse, men ikke rart så kaldt det plutselig har blitt. I morges viste måleren mer enn -10 grader!! Ojoj, det synes jeg er kaldt, og jeg skal love jeg ikke vil gå utenfor døren. Selv kattene springer fort ut bare for og tisse og like fort inn igjen. Du må jo også lufte Selma, kanskje du ikke hadde nok klær på. Uff, hold deg god og varm så du kan nyte Julen med all den hygge og glede den alltid skaper.

Ha det så trivelig du også Pia, krya på dig og nyt denne fine tiden!

GOD JUL !!

Varm klem
Aina

Marianne sa...

Kommentarer har du fått här men ingen vill ta emot din gåva....konstigt. Jag börjar bli lite snuvig men vill inte ha nåt mer.
Julbonader...ja den var jättefin. Jag har en som jag älskar. Fick den efter min faster och har sett den i hela mitt liv. Vet precis var den hängde. Det är en del saker som är speciella för en.
Krya nu på dig för du har väl lite julstök kvar att göra.