fredag 7 augusti 2009

Ja nu är det bara EN dag kvar på min lååååååååååånga...

..semester!!..Nu får man njuta av den fina varma goa soliga sköna dagen och helt enkelt gilla läget:)..För snart kommer vardagen igen..Min semester kan väl sammanfattas i några få ord..Vila..pyssel...umgås..mat..fika..familj..släkt..vänner..resor....mysiga butiker....Få ord??..Nja kanske inte, men det ..ser ut som om jag njutit ..eller ??..carpe diem..har jag gjort..kommer att visa lite bilder och pyssel framöver..

..nu ska jag bara njuta lite av den här dagen.... ( Bilden tog jag inne på en antikaffär..Linne´ Antik & Decor i Haga Göteborg ) *** Nyss har jag och min kusin samt hennes dotter varit hos min dotter där har vi fikat, busat med Alex ..Allra först kom de till mej..med en rolig handgjord sak ...som jag fick..en riktig vass tingest...hehe..häftig och annorlunda..bild kommer .. ..Samt några bilder på en mysig butik i Göteborg..Grönbergs.... ** Nä nu var det solstolen i skuggan som gällde .. ** Ha de........

♥ ..Pia

5 kommentarer:

Birgitta sa...

Hej!
Semester kan ju inte räcka hur länge som helst. Men för vissa av oss har vi ständig "semester".
Du har ju fått några vackra dagar på slutet nu.
I morron ska jag till Arvika och Rackstamuseet. Ska bli roligt att se utställningen där.
Ha det så gott.
Kramis Birgitta

Sara sa...

Ja, tillbaka till verkligheten.. Men huvudsaken är att man haft en bra semester, och det verkar du haft!! :)
Trevlig helg!
Kram

Pillargontanten sa...

Välkommen tillbaka, har saknat dig i några dagar :O)
Pärlorna från Slöjddetaljer kom igår, så jag ska försöka hämta dem under dagen, sen får vi se om jag knåpar ihop en lampa till dig.... Om du verkligen vill ha en :/
Ha det gott under din sista semesterdag!

Lilla Blanka sa...

Hej Pia!

Åh ja nu är min långa semester (6v) också slut...det är inte klokt vad fort den swischar förbi..

Skönt att vi fått lite sommarvärme i alla fall, så om man har sånna här ljumma kvällar att komma hem till efter jobbet så känns det inte så illa ändå.

Tack, jo möblerna känns ju helt annat nu när de blivit vita. Japp, vanlig grundfärg V några lager och lite skavande bara så..

Mysiga bilder från butiken i Haga.

Är nog själv inne i en lite romantisk period, har blivit lite Jane Austen-ig nu över sommaren haha

Kraaam
Mia

Kallholmen sa...

Det är ju så att semestrar tar slut!
Vi började i måndags och den sista jobbarveckan före semestern och den här första har det varit otroligt fint väder....! så man får försöka njuta ändå, fika ute och sitta och mysa på kvällarna.
Ha en mysig helg!
kram caro