lördag 25 juli 2009

Medan målarfärgen torkar...

..vad gör man då??..jo..bloggar så klart..och drömmer..För att jag dagdrömmer ..det gör jag ofta..sittandes vi datorn ..uppslukad av någons vackra hem..ser ett urtjusigt sovrum..ett lantligt romantiskt kök..ett badrum..med tassbadkar..då är det lätt att jag faller in i drömmarnas värld..och önskar att....... ** Snart har målarfärgen torkat och jag får fortsätta måla..lister och lister..och fönsterfoder..roligare kan man måla iofs..men det kan vara ganska meditativt att sitta på en gammal pall och doppa penseln i vit krämig färg..och måla med jämna penseldrag...upp och ner..upp och ner..åsså ett dopp..upp och ner..... ** Rosorna som syns på bilden är ett av alla mina "plock" när jag är ute med Selma på promenader.. ** Alltid finner jag något kul..(se tidigare inlägg med alla möjliga kransar...) dessa rosknoppar är sådana där vresrosor som doftar stark..men som är såå fina..de här är ljusrosa och doftade inte lika stark som de mörkrosa.. nu är de uppträdda på en tråd och har torkat.. ** När man är ute och går med hundar så har man alltid fulla fickorna med svarta påsar..ni vet man MÅSTE ju ta upp det som hundarna gör....När jag ser allt detta tänkbara materialalster som passar till mina blomknoppar ...bär...kottar...här & där till mina kransar m.m.... DÅ passar det perfekt..med en svart hundbajspåse och vips så är det fullt med nypon..kottar..rosknoppar...ja, man kan finna det mest varierande material..skogen är full av det..likaså..gångbanorna..:-)
♥...Pia

12 kommentarer:

Pillargontanten sa...

Har försökt förklara i min blogg hur jag gjorde...
Ser att du har fullt upp med målning, kul!
Nej, nu måste jag stryka Stora O:s skjorta :O)
Ha det!

Interiörboden sa...

Hej Pia!

Åhh, så fina skyltar du gör!
Jätte fina... :)

Jag håller med dig om detta med bajspåsarna....när man är ute med lilla hunden...så gör jag samma sak...perfekt att ta med sig lite kvistar m.m. hem... :)

Ha en jätte bra helg!
Och hoppas att du hittar mycket kul på promenaden med hunden :)

Kram Sandra

Annika sa...

Hihihihi 2 själar en tanke..... har en halvgjord sån lampa i min pyssellåda som väntar på de rätta stora pärlorna.... hade bara de små den gången det begav sig o sen har den blivit liggandes.... klurade en del på hus man skulle få till det så man kan byta glödlampa utan o förstöra pärlgallret.... kanske skulle man ta fram den igen..:) Kram Annika

Annika sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Birgitta sa...

Hej!
Visst finns det hur mycket saker som helst i naturen som vi kan använda till lite av varje. Och så får du tänka på vad fint det blir när du målat alla lister klart. Ha en skön helg.
Kramis Birgitta

Patricia sa...

Jag är som du, jag dagdrömmer gärna, både framför datorn och i sängen när jag inte kan sova på nätterna...fantiserar om än det ena och än det andra, om vi kanske skulle göra si eller så här hemma o.s.v.

Men det är härligt att dagdrömma, och gratis är det med.. =)

Ja Bajspåsar är bra till mycket... ha ha. Söta var de små rosknopparna i alla fall.

Ha en fortsatt skön helg!
Kram Patricia

Butik Östergården sa...

Hej Pia!
Ja sist jag var ute på promenad med mina vovvar kom jag hem med kantareller i de där bajspåsarna. Min man tyckte det var lite osmakligt. Men kantarellerna var det då inget fel på. Man tager ju vad man haver som det heter.
Verkar mysigt med att sitta och måla. Önskar jag hade tid med lite mer projekt. All energi går visst åt till butiken nu för tiden.
Ha det gott!
Kram Helen

Jenny Oak Fae sa...

Önskar att jag kunde säga att jag har det bra, men det har jag verkligen inte...är väldigt sjuk & trött på grund av min sköldkörtel, men snart ska nya prover tas, och då hoppas jag verkligen att jag får prova Levaxin, så att jag kan orka med bättre..!

Önskar dig en fortsatt fin & skön helg!

KRAM, Jenny

<3

Fias Drömmar sa...

Mmmmm, det bästa med att drömma är att det kostar inget och INGEN kan ta de ifrån en =)
Skylten är jättefin =)
Ta hand om dig.
Kram Fia

Viola sa...

VIlken vacker bild på den rara skylten och knopparna..visst ser man saker för jämnan...ibland är det lite jobbigt för intrycken blir många under en dag...:) ska nu hem till stan för att packa order och imorgon styrs kosan mot Värmland, ha en fin söndag, kram

Marie sa...

Vilken fin krans du har gjort av rosorna. Det blir fint att hänga upp och så kan man njuta av blommorna länge.

Hoppas semestern har varit bra, här börjas det jobbas imorgon. Det känns sådär, barnen har dock en vecka till ledigt innan det blir dagis och fritids.

Ha det gott,kram Marie

Annika sa...

Så fina tags du har gjort! Och rosenknopparna är ju alldeles underbara. Jag målar också för fullt, men av det tråkigare slaget. Ute på huset! Hmm... Men det måste göras och förhoppningsvis blir det lite snyggare. Hi hi...

Kram Annika.