fredag 10 juli 2009

Dâ övergår mitt förstånd åå....

......langt in i prästens....såå sa min mormor när hon inte förstod HUR saker gick till...Nu förstår inte jag..eller Jo..visst förstår jag men ..ändå...Det finns nånting som heter laser...och att man kan bli av med sitt synfel på bara några minuter???..Jo, det är faktiskt sant... ..i tisdags åkte jag till min son och sonson för att på morgonen skjutsa sonen till en ögonklinik inne i Karlstad..Vi skulle vara där klockan 8 prick....vi åkte i ganska god tid..men så precis innan 8 när vi skulle svänga in på gatan där kliniken ligger..står POLISEN..och självklart..blir jag stoppad..inte körde jag för fort..nää kontroll av körkort och en liten blåsning..suuuuperstressad..blev jag..vi hinner inte, sa jag..som ALDRIG vill komma försent..hellre en HALVTIMME före..än just precis på pricken..det är lixom inte jag det....:) men det är min son ..HAN är en sån där som inte stressar och kan komma just precis på pricken.... ..Vilket vi oxå gjorde...puuuuuh...blåste gjorde jag och körkortet hade jag..så det var lugnt... Nu till kliniken för ögonlasern..klart på några minuter och sen lite vila...INGA GLASÖGON behövdes...helt sanslöst alltså..över mitt förstånd..Jo, jag har fått förklarat för mej hur detta går till..Både LASIK och LASEK som det stod mellan..men jag ska bespara er min förklaring:)..förmodligen skulle ni inte fatta nåt...!!! *** När han vilat lite på kliniken var det bara för oss att åka hem..helst ha solglasögon på för att slippa kisa mot sola..som sken såå in i norden :) Inte behövde vi leda honom som Isak trodde att vi nog kunde få göra..om pappa nu inte hade nåra glasögon på sej... ..Nää vila några timmar ..sen var det ok...se på tv..utan glasögon..se långt bort..alltså..mycket längre bort än vad jag såg!!!..otroligt....Återbesök gjorde han igår morse..allt helt okej..sen gick vi på stan och handlade lite leksaker och pyssel till mej:)..go mat på en restaurang sen for jag hem till mitt...OCH... ** ....Pysslade lite...precis som ungarna gör..när de får nya saker..så gjorde jag oxå..måste testa de nya grejerna..KUL..de svarta burkarna gjorde jag när det var som varmast första semesterveckan..satt alltså i skuggan och målade lite..Panduropappersburkar..för nån tia...lite svart grundfärg..lite lätt nötning med slipparet...några små vintagebilder och så förstås..spetsar..klart!! **** Regnet öser ner nu..men vi..Selma och jag måste ta en promenad iallafall..tur man har regnkläder och papaply.........I'm singin' in the rain....trallallalllllaaaaaaaaaaa...
♥..Pia

3 kommentarer:

Patricia sa...

Ja nog är det mer eller mindre obegripligt det här med ögon-laser.

Min lillebror gjorde det för någon månad sen och slipper nu sina glasögon. Själv skulle jag aldrig våga, tycker det är läskigt när de ska göra nåt med ögonen. Och dyrt är det ju med så inget för mig...men bra för dem som vågar och har råd... =)

Kul med lite pyssel, jag har med pysslat idag...målat Paradhylla...jättekul när den blev vit och fin.

Ha en härlig om än regnig helg!
Kram Patricia

Birgitta sa...

Hej
Roligt att det gick bra på ögonkliniken och att synen blev så bra. Typiskt att polisen står där när man har bråttom och de tar det så lugnt så.
Även här öser regnet ner och har gjort så sedan igår fm. Lite trist för country-festivalen i Torsby. Hoppas det är några tappra som besöker den ändå.
Ha det fortsatt bra med pysslandet.
Kramis Birgitta

essemia sa...

Helt otroligt vad dom kan hitta på. Skönt att dom hittar på sånt som är nyttigt också. Och inte bara sånt där om att människan inte ska behöva åldras!!
Hoppas du får en skön och regnfri helg.
Kram Elzie