fredag 10 juli 2009

1 & 2 & 3......

...blir en krans...Idag denna regniga dag blev det två inlägg..efter förra inlägget idag!! gjorde Selma och jag en promenad.... .. ..överallt så finns det såå mycket material till blomsterarrangemang...det är bara att ta för sej.. så här plockade jag en massa ..vad nu detta heter..till en.... ...Jo, en spirea var det visst det hette...
..... krans av små blombuketter och jag tog både de utslagna och de som nästan var utslagna..blandade ..visst den är inte så jämn men vad gör det..roligt är det att binda kransar....lite ljus bild men det syns ganska bra ändå ..
..den färdiga kransen hänger på mitt gamla skåp...på bilden..sen fick den hänga på insidan av ytterdörren..tills den blir lite skruttig & torr..då får jag hitta på nåt nytt... ...nu är det snart kväll och ..det regnar fortfarande...en hel dag med regn..en ypperlig dag till att pyssla..
♥..Pia
Pss....ta och "klicka till" på bilderna så ser du vilken ljuvlig färg det är på blommorna...ds

17 kommentarer:

Birgitta sa...

Jättefin krans.
Kram Birgitta

Jenny Oak Fae sa...

Vilken vacker krans!!!

: )

Trevlig helg!

Kram, Jenny

<3

Kamomilla sa...

Åh vad du är duktig! Och härlig färg, det har du så rätt i!

hemma hos lilla mej sa...

Vilken gullig krans.Vilken bra ide.Ha en skön kväll kramiz ~~~~RITA~~~~~.

Lotta sa...

uNDERBAR KRANS,DET ÄR VÄL NÅGON SLAGS SPIREA TROR JAG..UNDERBAR FÄRG.HA EN FIN HELG.KRAMISAR LOTTA

Marianne sa...

Ja, naturen har mycket att ge...kolla in hos mig så ser du mera gott. Fina dekorationer hade du gjort också....alltid något på gång. Läste ju också om sonens ögonbehandling va härligt! Ja man begriper inte riktigr, ja inte alls förresten. Förstår i alla fall att det kostade en hel del. Synd annars skulle jag nog slå till. Hörde att ni hade stökat en hel del där uppe i Arvika(under festivalen)Du skulle allt gå ut bland ungdomarna och pyssla lite man dom i stället. Ha det så skönt!

Patricia sa...

Åh vilken fin krans, inte skulle jag komma på att göra en krans, vet inte ens om jag skulle klara av att göra en, men kanske provar någon dag.. hi hi.

Ha en fortsatt skön helg!
Kram Patricia

Pillargontanten sa...

Va du kan, jag blir så avundsjuk... Vi gjorde julkransar vi, men hon som visade oss, tyckte nog synd om mig, för jag fick hennes :O) Så bra är jag på pyssel... Men måla kan jag!!!

Magdalena sa...

tacl for hilsen...
ser vi har make bakgrun!

så vacker krans du har laget!! denne busken kjenner eg fra min barndom, riktig skjønn-....

god sommer til deg~
magny

Geta sa...

Jättefin krans! Jag har också ett litet pysselprojekt eller två faktiskt. Kanske kommer det nån bild så småningom.
Kram.

LantlivsAnette sa...

Halloj Pia !!
Åhh vad du är duktig på att göra kransar, ojj så fin den är !!
Jaa, regniga dagar får bli pysseldagar, just nu så har vädret vänt här hos oss, det är sol och varmt, ljuvligt, jag har saknat solen i veckan.
Idag ska vi på en stor släktträff, ska bli lite skoj faktiskt, det blir ju som en utflykt med mor o far o mina systrar...nu har jag ju tid med sånt...man får se det så..eller hur ?
Pussa goa Selma från oss, Nisse han hälsar från sängen, han är sååå morrontrött vet du..
Ha det gott
Kraam Anette

Viola sa...

En underbar krans av de rosa spirean, hoppas du inte blåser bort..det gör vi nästan här och åskat har det oxå gjort men inget regn..så man får ju då vara tacksam..undrar om det är vår svenska sommar som har kommit för att stanna..:(..här har vi nu en lat dag...roligt men även slitigt av vara loppisförsäljare för en dag, ha en skön helg, KRAM

Britt sa...

Va duktig du är! Jättefin krans.
Jag fick lite inspiration, men det ösregnar så jag får väl vänta med att gå ut och plocka något.

Kram Britt

Granne med Selma sa...

nämen duuu! Så vackert! Ses vi snart då :-)

Hannis sa...

Vilken underbar krans!
Bra att ta tillvara på vad naturen erbjuder=))

Kram Hannis

Fröken Fräken sa...

Härligt frodig krans! Jag hittade ju världens blombuske hos herr Fräkens pappa, så nu har jag tänkt gå där och nipsa kvistar så länge den blommar. Underbara vita blommor :-)

Ja, det är ju typiskt, att man alltid lyckats slänga något just precis innan man behöver det... (med tanke på jalusiluckorna)

Hoppas att du har en fin kväll!

Geta sa...

I fredags var jag på Rackstadmuseét och såg din fina skapelse, bland mycket annat fint.
Kram.