onsdag 10 juni 2009

Sjung om studentens lyckliga dar.....

..I morgon sjunger många glada tjejer & killar, den gamla studentsången igen.......Emma, som vi ska fira med det här gröna, sköna paket och mitt snabbgjorda kort..hoppas jag får en härlig och fin studentdag i morn. Innehållet är än så länge hemligt..bara jag som vet :)..
Sjung om studentens lyckliga dag, låtom oss fröjdas i ungdomens vår! Än klappar hjärtat med friska slag, och den ljusnande framtid är vår. Inga stormar än i vårt sinne bo, hoppet är vår vän,vi dess löften tro, när vi knyta förbund i den lund, Där de härliga lagrarna gro! Där de härliga lagrarna gro! Hurra! ** Svea vår moder hugstor och skön, manar till bragd som i fornstora da'r, vinkar med segerns och ärans lön, men den skörd utan strid man ej tar. Aldrig slockne dåkänslans rena brand, aldrig brista måvår trohets helga band, så i gyllene frid som i strid. Liv och blod för vårt fädernesland! Liv och blod för vårt fädernesland! Hurra! ***
Nu får man väl hoppas att det blir någorlunda varmt & soligt..och inte en regndroppe...
Mina "pausar" fortsätter ...bloggen vilar en del oxå..men snart...snart..så är semestern här..DÅ ..ska jag göra ALLT det där som jag inte hunnit....och så går veckorna ..ganska fort..plötsligt så ..är det dags att jobba igen.....ÄSCH... man får fånga dagen istället..ta det som det kommer..med andra ord.... "Carpe diem quam minimum credula postero"
...♥...Pia

13 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Halloj vännen !!
Jaa, nu är det bråda tider, studenter och bal och allt annat !!
Mina båda döttrar ska gå på bal ikväll, och här regnar det !! Hoppas att det skiner upp mot eftermiddagen..
Och i morron är det avslutningar...
Ha det gott
Kraam Anette

Pillargontanten sa...

Åh, vi har också en student att fira, fast vårt kort var inte alls lika fint som ditt :O)
Hoppas ni får en fin dag :O)

Modern Country sa...

God morgen!

Å så gøy å få feire studentene. Håper dere er heldig med været så det kan bli en riktig brakfest. Tenk at det er sommerferie for mange allerede. Holder tomlene for en riktig Toppen dag!!

Klem/Aina

Patricia sa...

Fint paket och kort... hoppas hon blir glad för innehållet.. =)

Hoppas det inte regnar på er, även om det tyvärr ser ut att kunna komma några droppar.

Ha en bra dag!
Kram Patricia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hoppas inte det regnar i väst-Värmland idag. Så kul med student-kalas, vi har ingen iår tyvärr.
Ha det gott och kram till dig
AnnaMaria

Birgitta sa...

Hej
Idag har det varit tråkigt väder hos oss och jag kan tänka att du också haft regn och mer regn ska det visst bli i morron.
Semester förstår jag känns skönt. Här trillar veckorna på som vanligt. Vill jag inte göra nå't en dag, så kan jag låta bli. Men det får inte bli för många sådana dagar, för då blir det ju inget gjort.
Hoppas det gick bra med studenten.
Ha det så gott nu.
Kram Birgitta

Granne med Selma sa...

Imorgon ska det vräka ner regn PRECIS den tiden niorna ska åka kortege genom Sunni i traktorkärror... Vaktmästarna har superkoll på SMHI:s vädersida. Så typiskt!

Dina fina kort gör stor glädje, var så säker :-)
Kram Sussie

Hannis sa...

Fånga dagen!
Vad lätt det är att glömma bort det=))
Det är nåt att träna på!

Ha det så gott/
Kram Hannis

Kamomilla sa...

Grattis till tjejen! Här var det avslutningsfester för två veckor sedan...

här är gudagott att vara sa...

Fint kort!
Vi firade våran grabb i går,
han tog studenten regnet vräkte ner på förmiddagen men tänk när studenterna kom ut efter kl 12 var vädergudarna på vår sida.
Haregott!

Viola sa...

Här har det var hektiska dagar för många och även min skolas avslutning i kyrkan är avlsutad....härligt fö rungarna med LOV! Men jag ha två dagar kvar ännu , men sedan blir jag ju ledig från ena jobbet...:-D...vet ju att du kommmer från det landskapet jag och en god vän ska besöka i slutet av juli...Cajsa mín bästis kommer från Arvika som där blir första stoppet...sedan ska vi fara omkring i dessa bygder och uppåt Falu...skulle vara så tacksam ocm du kan tipsa om roliga loppisar och härliga inredninsbutiker, hoppas nu helgen är skön kramen

Viola sa...

Hej igen...Cajsa är en av mina bästa vänner som har bott i Norrköping mer än 30 år men kom som nykläckt lärare till vår stad från Arvika och henne har jag lurat med mig denna vecka..i slutet av juli...kram

här är gudagott att vara sa...

Ja jisses vad de har sjungit här.
Haregott!