onsdag 20 maj 2009

Minihelg & Minipaus..

.. och f´rlåt om jag upprepar mej :)..Men det är sååå HIMLA vackert ute nu ....
JAG har tagit mej en minipaus den här veckan..Jaaa...visst jag målar..jo då det är såå sant så..men jag njuter samtidigt av all den skira ..härliga grönskan som är nu..MAJ månad är bara såå ...ljuvlig..även om det kommer lite regn..som det gjorde idag....precis när jag var färdig med att klippa gräsmattan...... (klicka på bilden ..så hamnar du i de blååå..:)
....och skulle slå mej ner här....Hann inte ..fick rycka in rosenkuddarna..och fika inne..i köket...gick lika bra det....( som ni ser såå har jag inte fått någon spalje ..än :( ...men traskronan , som jag gjorde förra sommaren har fått komma ut..
***
Har tagit en minipaus igen..och denna gången från målarpenseln..målar annars så jag t.o.m drömmer vitfärg....måste faktiskt göra lite annat oxå..
***
Sååå jag gjorde några ärenden på stan....kikade in i några butiker under tiden jag sprang mellan matbutik /apotek/ trim/osv ....finns några härliga inredningbutiker här med...inte bara på landet:)..(läs... Hem T Går´n)..Och vips så gick hjärnan igång igen..såg några riktigt " japp - detta -kan -jag - göra - en - dag - när - jag- inte - har - något - annat - för -mej" tips!!..
***
Väl hemma igen, så pladdrade jag lite med grannarna ..innan det var dax för lite goo mat..Rostade grönsaker här och ...här finner du några olika recept.. väldigt gott !!
***
Ja, så går då kvällen ..roade mej med att göra nya marmeladsatser av Rabarbern..hämtade ett fång hos mina föräldrar på hemväg från stan..De växer så otroligt nu..snart lika höga som jag är lång..och det är inte svårt att nå min höjd:)...ynka 160 cm...
***
I morgon en ny dag..med nya krafter..målarpenseln får bli min kompanjon igen..men sen på kvällen då ska jag prova nåt nytt som jag INTE har gjort förut ..bara pratat om det i ..tre år snart:)..vad..?? jag ska berätta och visa bilder .men inte förrän jag ser om det går OCH OM jag klarar av det..tills dess...så är det..
***
Minihelg...kristihimmelfärdsdagen...en extra dag att njuta av ledigheten..inte så dumt...
♥...Pia

9 kommentarer:

Birgitta sa...

Hej
Det var väl bra att du också fick lite regn på gräsmattan, så den växer snabbt och blir riktigt grön och du får klippa den ofta!!
Här har kommit regnskurar hela dagen. Lyckost som har tillgång till så mycket rabarber. Här verkar de dröja länge än. Men det är väl Finnskogsklimatet som gäller här.
Kolla in på min blogg.
Ha en skön helg.
Kram Birgitta

Lilla Blanka sa...

Hej goa Pia!

Tack för dina gulliga kommentarer och omtanke *kram*

Jaaa, åh det är så vackert ute nu..man kan inte se sig mätt! Jättefina bilder..! Jag kan tänka mig hur det är i verkligheten..så fint vid bordet att ta en fika.

Kram
Mia

Pillargontanten sa...

Låter som härliga minipausar, jag tar en tvådagars paus nu, Tallin nästa!
Receptet på rabarbermarmeladen? Kan man få det?

Ha det gott!

Hem T Gårn sa...

hej pia! jora jag håller på för fullt inför sommaren, har beställt fler tunnor hoppas de inte är restade bara. var har du hittat den fina möbeln du visar, letar efter plåtborD! längtar eftr lite ledigt men det får väl bli när kroppen inte örker mer, ha en rektigt go helg kram maria

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Nu ska jag göra din rabarbermarmelad till helgen. En sån fin sittgrupp du har, och tygkronan i trädet. Jag har min inne, ska nog hänga ut den.
Ha nu en skön målarfri helg
Kramis AnnaMaria

hemma hos lilla mej sa...

Vilken härlig det är nu.Vad mysigt att ha tillgång till rabarber.Det är ju så gott.Vilka ljuvliga bilder du visar.Gulliga ute möbler.Där kan jag tänka mej att det är hur mysigt som helst att fika.Ha en mysig dag kramiz ~~~~RITA~~~~~.

Kamomilla sa...

Skönt är det med en minihelg. Jag borde också måla så jag skulle få mitt skåp färdigt men jag vet inte.... Är lite lat idag...

Söta rosendynor i en söt soffa!

Jenny Oak Fae sa...

SÅÅ fint du har det..!

: )

TACK snälla du för din omtanke...det är verkligen GULD värt med bra grannar..!

Mina grannar borde bosätta sig där det inte fanns några andra hus i närheten alls...

Om man har BRA grannar så är det ju faktiskt en stor trygghet, men om grannarna inte är bra...ja då känns det väldigt otryggt och obehagligt...

STOR kram från Jenny

<3

Marianne sa...

Nu äntligen har jag fått komma till datorn en stund. Karin sitter här mest hela tiden. Hon jobbar med sitt projektarbete inför studenten som stundar i juni. Hon har släktforskning och då behöver hon datorn. Jag får till något på bloggen den korta stund jag kommer åt datorn. Men snart kommer bättre tider. Kikar i alla fall in hos dig titt och tätt. Nu måste jag få veta hur du får till det så fint med dina bilder. Det är ju såååååå vackert. Ha det gott!