onsdag 6 maj 2009

Jag en fetknopp....

.. har som hund!!!...Alltså det är SELMA SOM ÄR FETKNOPPEN I FAMILJEN NUMERA.... Inte jag..:)...Stackars lilla hund.... ..Hon har varit och blivit trimmad idag och när hon är klar, så brukar man få en rapport om hur jycken mår i päls och sååå..idag var det inte ett fel nånstans ..inte ett sår ..inte nån fästing..inga eksem....bra & fin päls..
..allt var bra ..förutom denna lilla bagatell.. Hon var för TJOCK...??!!...Huujedamej..jag som draaaar denna lilla hund runt och runt över stock och sten ..in i skogen ..runt stan..och så är hon för tjock....Måste bero på den goooa maten på landet :)...Ni ser pilen, där är volangerna på ryggen såå fint fördelade .. ..ETT helt KILO hund ska bort nu i vår...??..
....Om jag draaaar ut på kroppen ..DÅ syns de väl inte va??..
..Äsch..nu vill jag inte höra ett smack om bantning.....då blir jag suuuur som en terrier...
Raskt över till Mattes stora passion nu för tiden..drömmen om hur det ska se ut i rummet där ute:)...Fann dessa söta shabby chic metallrosor till ljusstakar hos LantlifsAnette...såå söta..skulle passa mej fint...Att tända så där, när de mörkare kvällarna på sommaren kommer..
...DEN här minns jag inte var jag funnit...söt tyckte jag tydligen att den var..tavlan:).
..Likaså den här har jag glömt och förträngt ..varifrån den kommer...men en sååån skulle påssa där ute i....jaa det får bestämt bli en sån tunna med en blomma av nåt slag ...på stam...
..Aaahhhh en kudde ..och en kudde till försäkerhets skull.. och ett gäng kuddar till..den här från LantlifsAnette..Kommer bli så skönt att luta huvudet mot, en solig dag i solstolen..eller på en soffa??..
.En såååån vill jag med ha..hämtat bilden från..jaa..det var frågan det???
..Ja....den här ska jag väl kanske inte ha i rummet där ute..men vid den vita soffan i trädgården..där passar den ypperligt..till och med TVÅ tror jag...att jag ska HA..
..Svängig musik från en retroradio..LandRomAntik eller så var det Zanz..eller så var det??..
...men den här vet jag i allafall att den kommer från ..Zanz...

16 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken fin vovve du har. Min Westie blev 14 år och trots att jag ännu har hennes vän BABY -pomeranian,
saknar jag henne väldigt.
Elisabet
Liveleisurely [at] yahoo.com

Pillargontanten sa...

En sån liknande pelargonhylla har faktiskt jag, pappa gjorde den åt mig i somras, ska se om jag kan hitta en bild på den, annars får du se den när den kommit fram ur källarvrån :O)
Tjock? Ja, det brkar väl springas bort under sommaren :O)

LantlivsAnette sa...

Halloj Pia !!
Åhhh gulliga, gulliga Selma, inte är hon för tjock..vet du Nisse är precis tvärtom, jag får alltid höra att han har för lite hull..och det går förbaske mig inte att få på honom mera hull..konstigt va..han väger 7,3 kilo...men han är en liten hane, just nu ser han stor och tjock ut för han har såååå mycket päls, ska trimmas nu på Lördag..
Åhhh vad fina saker du har på önskelistan, vad roligt att du hittat några hos mig...tack snälla du för att du länkar så fint !!
Ditt uterum kommer att bli som en dröm..
Ha det gott
Kraam Anette

Inspiration i vitt sa...

Din lilla vita vovve är så söt fast han har ett kilo för mycket men vem har inte det.
Så inspirerande bilder du visar och visst finns det mycket fint man vill ha. Anette har så mycket fint i sin butik så.
Kram på dig/ingela.

Patricia sa...

Ha ha..jag vet hur det är..min vovva har med lite för stort midjemått... =)

Men det är inte hennes fel, det är matte som är så mycket sjuk och inte orkar gå så långa promenader, inte orkar träna som vi gjort o.s.v.

Försöker dra ner på maten, men hur kul är det tycker Rozzi.. ;D
Får även skylla lite på Rozzis Epilepsi, hon äter medicin som ökar aptiten, så hon är kroniskt hungrig och tigger hela tiden och äter allt hon kommer över...till och med morötter som hon inte gillade innan.. =)

Ha en bra dag!
Kram Patricia

Sara sa...

Underbara bilder- ger många nya tankar..
Kram

Annika sa...

Jisses... men du ska få plats att sitta där också eller????? :) vad mycket fint du hittat som inspiration..... o på tal om fetknoppar..... då har vi väl en här med.... men hon har faktisk smalnat liiiite......:) o du jag rekommenderar verkligen stället jag skrev om i morse..... jättemysigt..... men kolla först för det var inte öppet alla dagar... jag har sparat annonsen.... Kram ANnika

Geta sa...

Har du blåst hem än eller?? Vovven lär väl ha tappat en del på den promenaden!
Många fina bilder hördu, ska bli kul om man får se hur det blir i ditt nya rum.
Syns i môra.
Kram.

Unknown sa...

Det där kilot försvinner nog i sommar när hon springer ute lite mer i trädgården. Undrar bara lite försynt om du har tänkt på att få plats själv bland alla dessa vackra saker ;)
Verkligen fina bilder, sätter igång maskineriet på min egen trädgård ännu mer :)
Kram Maria

Kamomilla sa...

Halloj!
Oj ska det bantas? Tycker inte det ser så farligt ut än , men å andra sidan är det bättre att ta bort lite i tid, än att ha ett större dilemmma senare. Vår svante har vi inga problem med än, men har far ju runt som en virvelvind, valp och halvgalen som han är. ;)

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Stackars Selma , men vem gillar inte god mat !?!?!
Mycket fin inspiration du visar !!
Kraam !

Noll54/Eva-Karin sa...

Selma får komma och busa med Sixten,,,,då tappar hon det där x-tra kilot,,,,han vill aldrig avsluta sina promenader,,,mycket spring i dom benen!

Fina bilder!

Ha en riktigt skön helg!
Kram E-K/noll54

Marianne sa...

Kul att du visar livstecken igen...
Jag tycker faktiskt att du är lite taskig mot Selma. Tänk om någon skulle lägga ut en bild på fig och peka men pilar var du är som tjockast. Även om du får beröm för pälsen så skulle du nog bli sur. fast du är ju inte för tjock längre kan jag tro.
Ha en skön helg!!

Frida sa...

Hej!
Det var ju bra att jag gav dig en ide. Tycker inte alls att vovven ser tjock ut, jättesöt! Vilka fina saker du visar, vill ha allt.

Hoppas du får en trevlig helg!
Kram Frida

Hem T Gårn sa...

hej pia! du ä i ute rumstagen ser jag , detsamma här försöker få till det men saknar en massa som jag väl bara får drömma om . men så är det man kan inte få allt . må så gott kram maria

Millas hem sa...

Vacker bild på cykeln!

Kraaam