lördag 9 maj 2009

Lördag, målning och ormar !!!.....

... det är helgens händelser hitintills......sitter och begrundar den lilla bit av rummet "där ute" som jag GRUNDMÅLAT..inte är det mycket..och som jag har slitit med lilla penseln ..det tar tid att måla med oljegrundfärg på ohyvlat trä..slurp, säger det och så suger färgen in.. och så får man sleva på ett lass till.....mååååååånga timmar senare så är åtminstonde en vägg klar..plus liiite till på en långvägg.....
..Ja, jag kliver då inte upp på stegen.....det är HÖGT dit upp..det är då ett som är säkert!! DÄRFÖR skickar jag upp "nån" annan:)..smart va?? Denne någon, är ingen mindre än karln i huset..han som har haft ryggskott under veckan ..inte helt återställd..men upp på stegen kom han och ner med:).. ..
...Ni ser lilla stegen. ..DEN klev jag upp och ner på.. och den höjden räckte gott åt mej...
Idag skulle jag ha egentligen följt med mina barn & barnbarn till Zooparken i C-berg.. Men eftersom jag redan bestämt mej för att måla ..så fick jag oxå göra det!! ..Men alla de andra for alltså till zoooparken för att titta på lite djur..Lemurer..silkesapor..krokodiler osv..samt ormar ..Isak och hans pappa t.o.m. klappade eller kände på några av ormarna..strongt gjort tycker jag..Både Isak och lille kusinen Alex gillade att titta på alla djuren..nöjda och glada av dagens äventyr ..kom de sen hem till oss och fortsatte med lek i grannens trädgård som innehöll både barn !! och leksaker:)..
Nu är det sen kväll och jag får nog ta en fundering på om jag kanske ska sova snart..målning av de andra väggarna kvarstår...! I morn..sooo long....
♥...
Ps...ni ser väl ORMEN va???....

14 kommentarer:

Patricia sa...

Oj va ni varit flitiga... =)

Jag giller inte heller klättra på för höga stegar... men ner kommer man ju alltid...på ett eller annat sätt.. ;D

Lycka till med fortsatta målningen i morrn!

Kram Patricia

hemma hos lilla mej sa...

Jisses här har det arbetats.Jag gillar inte klättra för högt på stegar får lite lätt panik då.Lycka till med mera målning imorgon.Ha en mysig kväll kramiz ~~~~~RITA~~~~~.

Viola sa...

Vi har målat i en månad i vattenhålet och äntligen är de stora projektn klara, så skööönt men alltid kvarstår några små..fint blir det iaf, ni verkar ha haft en mysig dag, ha en skön söndag...kram

Sarah sa...

Tack för ditt jättegulliga meddelande! kram!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Smart och skicka upp guben! Det ser ut och bli jättefint, har lite låsta förhandlingar här angående uterum och vit färg!!
Sista bilden rullade jag snabbt förbi..
Kram till dig
AnnaMaria

LantlivsAnette sa...

Ohhh vad ni är flitiga..ojj så fint det blir !!
Men jag vet, det är jobbigt att måla, men sen när allt är klart och du sitter där, jaa, då har man glömt..eller förträngt att det var så jobbigt..
Du, vilken rälig orm..ujj...
Ha det gott
Kraam Anette
P.s Nisse är nytrimmad o fin nu..och liten..han blev som en liten valp...

Guldkant På Livet sa...

Hej Pia, oj, oj, oj vad ni donar, målar och ligger i! Måla tak är ingen lek, fy va tungt och trist men man får lön för mödan, det kommer bli sååå vackert!! Selma, är inte tjock, bara en riktig goding! Va kul du skriver om henne, hon är verkligen söt! Ha en bra söndag!!!! Mari.

Kamomilla sa...

Jag skulle nog inte heller våga balansera däruppe...
Det blir nog fint det där!

Geta sa...

Vad flitig du är! Men hur gick det blev karln smörjd eller:) Här har det varit ett evigt flängande hela helgen å i morn är det måndag igen. Och vet du, jag tror nästan att du börjar kl. 9:)
Kram.

hemtrevnad marie sa...

Ja, fy fasiken..jag gillar varken ormar eller höjder , så jag förstår att du gärna avstod från båda!!
Nu har jag uppdaterat mig hos dig också...och din önskelista ser ut som min tycker jag...vi gillar mycket samma saker ser jag:)
ha en fin vecka!!
kraaam

ÄnglarumsMia sa...

Vad fint det blir Pia!!!! Det är värt allt jobb alltså, men det blir ju en del strykningar.
Tänk, jag hade nog också varit kvar och målat tror jag - är ju inte sådär störtsugen på att ta på ormar.
Nu har jag fått komma hem igen och det är skönt. Det går i sakta mak ska du veta, men hemma är jag iallafall. GÖTT!!!!!!

Ha det fint!
Kram Mia

Annika sa...

Det ser ut att bli så fint i det nya rummet! Höjdrädd är jag inte, däremot ormrädd! Har tänkt flera gånger att ta med barna dit, men istället har mormor varit där med dem. Kram Annika.

Sara sa...

Ni fejjar allt ni! Jag skulle allt ha valt den lilla stegen jag med..
Kram

Lilla Blanka sa...

Hej goa Pia!

Ja hu..jag ser ormen :o
Modig kille!

Men vad duktiga ni är, det blir ju så himla fint!!!

7,5 kg..du är ju fantastisk, jag tycker det är så strongt gjort..*kram*

Ha en jättefin vecka,
kram
Mia