torsdag 23 april 2009

Visst kan Lotta cykla.....

.....DEN känslan som (förmodligen) Lotta på Bråkmakargatan kände, när hon tog sin första cykeltur..tror jag att jag nästan kände själv idag:)..Jag har nämligen "blivit med cykel" ...en sprillans ny...

..och jag var så ivrig med att komma iväg på en cykeltur, så jag knappt kunde hålla still kameran.....Nåt måste man väl få skylla på när bilden blev suddig.... Min gamla cykel var en citybike av årsmodell -90 tror jag..en liten skruttig , något rostig..allmänt vissen..Gick föralldel bra att cykla på..men den var INTE gjord för mej längre..ville inte halvligga framåtlutad över styret..så jag ...slängde den eller den blev förflyttad till skrotupplagret..:) för två veckor sedan..OCH NU VILLE jag ha EN NY!!..Efter jobbet idag(planeringsdag) så åkte jag (tog bilen alltså:) in till stan och "köpte" mej en ny cykel! Den här blev det...en svart MAJA Cresent Lady .. Eftersom jag hade bilen med mej oxå..så fick jag..först cykla hem ...sen en promenix tillbaka till stan..och bilen ..snacka om motion idag:)..Det blev en TUR till, med cykeln senare på kvällen med...*blink blink*..I morn blir det cykel till jobbet..OM jag går/ promenerar dit, så tar det cirka 4 minuter..undrar vad lång tid det tar med cykel då:)..kanske kommer jag dit ..före mej själv!!!.

♥....

Pss...måste tillägga en sak..den var ..HELT OTROLIGT UNDERBAR att cykla på:)

11 kommentarer:

Patricia sa...

Va kul med ny cykel, det har jag med gått och funderat på att skaffa, min förra blev stulen för ett par år sen och så har jag inte skaffat ny men är sugen.

Jag skulle vilja se dig komma fram till jobbet före dig själv..*skrattar*

Lycka till med nya "dam-räcern"
Kram Patricia

Wilma och jag sa...

Vilken fin cykel! :)

Kram!

Lotta sa...

Kommer före mig själv, oj, en sån skulle jag också vilja ha :O)
Nära till jobbet verkar du ha i alla fall, för mig tar det 25 minuter med bil!

Viola sa...

Visst är det en skön känsla med att cykla, har plockat fram min svarta och cyklar igen för glatta livet, ha en skön helg, kram är strax på väg till syster i österlen....men inte på cykel!

LantlivsAnette sa...

Åhhh wow Pia !!
Du är ju för rolig du..hii..hii..
Helt rätt att åka o köpa dig en ny cykel, det är du verkligen värd !!
Himmel vilken drömcykel alltså, en sån vill jag också ha !!
Tog det två min nu till jobbet, kom du dit före dig själv..hii..hii..
Ha nu en toppen Fredag
Kraam Anette

Kallholmen sa...

Vilken underbar cykel!
Du behöver ju inte ens cykla den, den är ju så vacker att bara se på!
Ha en mysig helg.
Kram carolina

Moderncountry sa...

Ååå det tror jeg så gjerne Pia, den er også Underbar og titte på!! Hvilken herlig gammeldags modell, og kurven kommer til å bli nyttig og dekorativ med fine blomster og handleveske i :) Jeg har også gått og fundert på å kjøpe meg en ny etter hjemflytten. Og høyt oppe på listen står en sådan.

Håper ellers at alt er bra med deg, at du nyter den deilige våren og opplever fine tingen ute i naturen. Her er det så grønt og vakkert allerede og man føler nesten at det går mot sommer.

Sender over en varm klem og ønsker deg riktig skjønn helg!!

Aina

Sara sa...

åh va kul! Själv har jag en från 94 och den har också sett sina bästa år nu..
Ha en bra helg!
/ Sara

Birgitta sa...

Hej Pia!
Vilken tjusig hoj du köpt dej. Det är väl risk att du kommer för tidigt till jobbet nu. Du kan kanske rentav få lite sovmorgon. Det vore väl inte så dumt!!!!!!!!!
Kram Birgitta

Kamomilla sa...

Jag borde gräva fram min ur vinterförvaringen också. Den är röd och fin, en riktig damcykel som jag döpt till Sophie Darling... :D

Din cykel är jättefin!!
Ha ett skönt veckoslut! Nu kommer värmen!
Kamomilla

Anonym sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看