fredag 24 april 2009

Vi tassar runt i ...

...en av våra grannars trädgård..jag & matte...Men ni får INTE skvallra....SER ni den fina "blomstersängen" bakom mej??
..SER ni bättre NU DÅ?? eller är min svans i vägen kanske....
JA men nu KAN VI INTE smyga närmare :)...
****
När matte och jag ska ut på sista kvällspromisen..då går vi inte speciellt långt..hehe..vi är lite lata förstår ni.. När klockan drar mot sen kväll då brukar iallafall JAG vara väääldigt trött..särskilt fredagskvällar..
****
Det är så att jag har varit på landet hos min dagismatte och dagishusse.. Jag brukar vara där nu för tiden några dagar i veckan..Bara därför att min matte är lite lat..hon orkar inte hem och rasta mej på sina raster på jobbet ..fast hon säger att hon inte hinner..hm.. tro dä ni!!
****
Nu går det ingen som helst nöd på mej ..tro för alldel inte det..JAG har det såå gôtt...Får go mat och dryck..en godisbit då & då..skogspromenader ..promenader till postlådan med dagishussen..det är annat än hemma det..när vi går till postlådan så går vi bara runt kvarteret och vips så är vi hemma igen..nu får man åtminstonde gå en 800 meter gånger två..Och vet ni ..på vägen dit så finns det några kufiska typer som jag alltid måste gruffa på lite..jag tror att de är liiite rädda för mej..fast jag är mycket mindre..den ene säger att han är en ponny??..vad nu det är för nått??
****
När vi gått dessa promenader, kan det hända att hussen och jag tar oss en liiiten tupplur..ja, det är så gôtt ska ni veta..mitt på blanka förmiddan:)..
****
Sen så förstår ni, finns det en Rödtopp på gården oxå..med en svans sååå lång..det är visst en KATT!! tror jag....han gillar inte mej nåt särskilt, säger han....han tycker att jag lägger beslag på hans mattes knä??..Förstår inte ALLS vad han menar..jag ligger "bara" där när vi ser på tv..HAN kan minsann ligga i knät HEEEELA dagen om han vill.. men se då ska han ut på råttjakt..pyttsan....får skylla sej själv..när det finns mat inne ..(Hans mat är väääldigt go:)
Men nog om denna dagisvistelsen på landet för idag..Vill ni höra mer om mina äventyr så ..säg till matte..hihi...
****
Nu var vi ju (matte & jag) faktiskt olovandes på grannens gräsmatta!!...Men den ligger väldigt nära trottoaren så..det kanske inte gör så mycket att vi tar en tur under äppelträdet och kollar in blomstersängen..
***
Gonatt kära tvåbeningar..nu vill jag inte sitta uppe längre..tar och går till mattes säng istället..där finns det inga blommor..bara en ...skön kudde till mej...
♥...Selma

15 kommentarer:

Lotta sa...

Natti Selma, jag lovar att inte skvallra. Fin var den i alla fall, blomstersängen :O)
Och du verkar ha världens bästa dagismatte/husse!

Viveka i Bläckhornet sa...

Vilken sötnos...haha.

Önskar dig och de dina en skön helg

kram Viveka

Annika sa...

JAså är det så man gör i stan.... smyger runt i varandras trädgårdar på natten....:) är upp med den berömda tuppen idag för det ska bära av på loppis..... har laddat den "store pongen" o förväntar mig FYND....... guben ska vara på stan hela dan med sin hoj idag.... var visst nån gôbbdag...:) ha en skön helg.... Kram Annika

LantlivsAnette sa...

Halloj lilla goa Selma !!
Ni är ju för roliga ni..hii..hii..
Smyger omkring på natta så där..fniss..vet du, det hade nog jag också gjort, för att kunna fota den där underbara blomstersängen !! Såå fin den är, nästan för skadlig att ha ute sådär..
Vi gör precis samma, en snabb kvälls kiss innan läggdags, Nisse vet precis rutinerna, när vi kommer in då så går han direkt upp på övervåningen, läggdax !!
Vad fint att kunna ha en dagis matte till hunden...
Vet du Pia, idag fyller jag år, och jag fick en spikmatta av familjen !! Nu ska här provas, jag tror på det..det ska ju vara bra..nå, vi ska prova...
Ha det gott
Kraam Anette

Hanne sa...

Så søt hun er, og for en vakker blomsterseng!
Ønsker deg en riktig fin helg!
Klem Hanne

Anonym sa...

Så söt du är Selma, och lite tjuvroliga/busiga är ni också, du och matte. Smyga in så där hos grannen.... men som sagt tur att det är mörkt och det man inte vet det mår man inte dåligt av eller hur?

Ha en skön helg
Kram Pernilla

Kamomilla sa...

Söta selma... hennes svans är finare än Svantes i alla fall. Han är född med "kroksvans" en liten liten krok uppe på yttersta svansspetsen... :) men han är lika fin för det. Men duger inte till avel eller utställningar fast det bryr vi oss ändå inte om...

Vad fint gramnarna har det i blomstersängen.
Vi gör inga långa läkar på kvällen heller, bara runt knuten på en nattkiss...Eller minst hundra, för nu är man inne i en period när man ska "märka" allt. Och jag menar ALLT. Till och med uteblomkrukorna, till mattes förargelse...

Kamomilla sa...

Hej igen!
vad roligt du skrev om Selma. Vilka busfrön vi har! Svante har en änggänggäng boll. Han låter så när han jagar den! Som en moped med startproblem. Änggäng gäggägäng!... *fniss*

LantlivsAnette sa...

Tack...tack...för den fina sången Pia !!
Åhhh så glad jag blev..himlans kul !!
Jag har faktiskt provat spikmattan nu, 10 minuter..mjaa, inte var det skönt, men det ska visst bli bättre med tiden, får prova 10 minuter i morron igen..
Ha det gott
Kraam Anette

Granne med Selma sa...

Godmorgon!

Ibland har vi tänkt tanken om att skaffa hund. Men vi konstaterar alltid efter ett tag att den skulle få vara hemma så mycket själv så det blir inget. Och förra gången jag hade hund så kommer jag ihåg den där känslan av dåligt samvete som alltid fanns i bakhuvudet. Men så bra med dagmatte/husse! Då kan man ju både äta kakan och ha den kvar... eller glass var det ju - inte kaka! För nu fick du mig att garanterat köpa den. Den såg himmelskt god ut :-)
Kram Sussie

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Om Selma var här skulle hon bli jättemycket klappad. Och få sitta i knät. Kul och smyga på grannens tomt hihi..
Hälsa matte och en
god klapp till dig
AnnaMaria

MaddeQ sa...

Åhhhh en Westie<3
Jag hade en liten Westie förut och vilka härliga hundar.
Din blogg fastnade i mitt hjärta på en gång..kommer kika in fler gånger för att den är så trevlig!
Må gott=)
MaddeQ

hemtrevnad marie sa...

Å, jianedar, secken fin blomstersäng...tror di inte att den fryser om natta den raringen...den kan då gärna få bo hos mig å stå inne på natta....fast faslit grann va den där den stog förstås.....
ha en fin vecka!
kraam

Livs Lyst sa...

Hehe!
Ja, jammen var det verdt å smyge litt rundt for denne. Den var kjempe fin!

Takk for titten i din hyggelige blogg!

Hilsen Ljo

här är gudagott att vara sa...

Ha en jättebra vecka, jag hoppas att vädret blir... SOL.
Jag skulle också vilja skaffa mig en hund, men just nu funkar det inte man jobbar ju hela dagarna.
Haregott!