måndag 13 april 2009

Jag tror ja gör´t en annandag....

..Skulle ha oljevaxat in golvet idag...meeeeen det kom lite annat emellan:) Först och främst var mina pôjker här än..den stora kan väl roa sej själv..men den mindre 6 åringen ..han vill allt att farmor ska göra det och att han ska vara med där och ..ja ni vet..när man ställt upp på allt i alla år..ja då är det bara så..vi har varit ute och cyklat..lekt i lekparker..promenerat..hälsat på lite släkt..ätit godis..mat..fikat ute.. lekt med lillkusinen...slipat och oljat in utemöbler..pratat med grannar....tränat golfspel med en av grannarna..JA, ALLT DETTA och lite till har Isak haft en del i :)..Sen har han faktiskt roat sej själv oxå..samt lekt med grannkillen...:)..Och får även säga att en riktigt hjälpreda är han med..så det så..... ..Vi var en lite tur till gammelmormor & gammelmorfar..alltså mina föräldrar..för en fikastund.. på annandagpåsk. Ute i den stora trädgården , uppe i ett skogsbryn..under en stor HASSEL..där fann vi ett VÅRTECKEN....VITSIPPOR..Nu plockade jag bara några få och sen stoppade jag ner dessa i min jackficka..glömde bort och ja, just det..där var de..liiite tilltufsade..men ack så små & söta vitsippor..i ett litet saltkar står de och ser ut som om de hämtat sej lite:) ***** NU till det som jag ska göra en annan dag..olja in golvet..men som sagt ..det gör jag en annandag..soo long..och nu är snart påskhelgen slut..lika snopet varje gång..att det går så fort!!

12 kommentarer:

Lotta sa...

Vilken underbart härlig dag! Tycker du gjorde helt rätt i att vara med Isak istället för att vaxa golvet, det hinner du som sagt en annan dag :O)
Ha det gött!

Kallholmen sa...

Man måste ta vara på tiden.
Vaxa golv kan man verkligen gör en annan annandag.
Mysigt du tog dig tid för Isak.
Ha en mysig vecka.
Kram Carolina.

Patricia sa...

Härligt med barnbarn... jag har inga än men hoppas få så småningom... =)

Golvet går ju ingenstans så det hinner du säkert en annan dag.. =)

Kram Patricia

Hanne sa...

Hei Pia!
Så synd at vi ikke traff på hverandre hos Mia i Kil. Vi var vel der samme dagen?
Nå er vi hjemme i Norge igjen. Blir en stund til jeg reiser tilbake til Kil igjen nå, men en dag skal vi få tid til å lage noen kort sammen hos Mia.

Ha det så godt Pia!
Klem Hanne

Viola sa...

Jodå, vem vill inte göra saker en´annan dag, fniss...men nu var jag tvungen att ta tag i åtskilligt här hemma, har ju arit på resande fot sedan den 2/4...och så är vardagen här igen, vill inte...vill njuta utav allt det fina som händer så snabbt nu ...sädesärlan är tillbaka, humlot och citronfjärilar har jag sett och hela skoten är full utav vit/blåsippor...ha en bra vecka, kram

Viveka i Bläckhornet sa...

Ja tänk, vad gör man inte för de goa barnbarnen :) Kanske är det för att ta igen tid man missat med sina egna när tiden tycktes rusa iväg...

Och golvet kan du ta senare...

Kram Viveka

Birgitta sa...

Du gjorde alldeles rätt. Det är ingen som tar ifrån dej vaxningen av golvet. Det finns kvar. Däremot växer de små liven så det knakar och vips de stora och vill roa sej själva. Ha det så gott och njut av tillvaron.
Kram Birgitta

Gårdsromantik sa...

Jag är också bra på att göra sånt en annan dag!

Kicka in till mig du din turgumma!

Kram Maud

Marie sa...

oj vad mycket ni han med du och Isak, hoppas du hade en riktigt skön påsk. Det hade jag, skönt att vara långledig.

Ha det gott, kram Marie

Gårdsromantik sa...

Nå har du gjort det ännu?...

oljat golvet!

Glömde ju skriva:
maila din adress på hjortgarden@gmail.com så kommer din vinst snart!

Kram Maud

Åsa sa...

Hej! Jag tyckte att dina påskägg med bibelsidorna var så underbara att jag var tvungen att "scraplifta" dem. Du gör så fantastiskt fina saker och tar så vackra bilder. Älskar din stil. Får så mycket inspiration. Tack för det!

//Åsa

Viveka på Humlebacken sa...

Klart man måste prioritera. Härligt, Och härligt med vitsippor:)
kram
Viveka på Humlebacken