söndag 15 februari 2009

Söndagstips.....

...vill man ju ha..:)..jag sitter och läser i en av mina tidningar..Magasinet som jag äntligen fick tag i....bl.a Mia på Hem t gårn säljer Magasinet som säkert många av oss längtat efter...Jeanne d´Arc Living..Som för övrig är en av de inredningsbutiker / sidor som jag är helt såld på..har gillat ALLT sen jag började få upp ögonen för dessa saker ..möbler inredningsprylar..i flera år nu..det är helt enkelt älsklingssidan framför allt..:) ..Kan säga att jag redan längtar efter nästa nummer.. ..eller vad säjs om denna bild?....Ja, jag vet.... ni håller med mej fullständigt..... Lite sommartips så här på kvällskvisten.. kanske skulle passa... *Zinkbadkar för barn och ett sitt badkar för vuxna....finner du här på en dansk sida..Carlshöjs curiosa. Du finner det mesta på den sidan..allt gammalt förstås..järnsängar..järnornament...möbler av alla de slag...leksaker för barn..gunghästar..syskrin ..bilar..dockor m.m. ..Bilderna gick inte att spara så därför kunde jag inte visa något..men är du nyfiken..ska till Danmark ..då måste du kika in på den sidan.. *Gör din egen muslie¨..hos Saltå Kvarn kan man mixtra ihop en egen muslie..Flingor av olika slag..massor av frukt och bär..ex.... hallon...mums.. * ..Jag kunde säkert fylla en hel roman med alla tips & ideér som man finner på nätet.. Tror jag nöjer mej för ikväll... tänker ladda för morgondagens jobb och för Beck kl nio.. ...oj, då en liten bild på efterkälken ..tips på finfina grejer..danskt förstås..kika in här..jag blev fast en lång stund...:)
...Vid tangentbordet...som vanligt...

16 kommentarer:

Geta sa...

Det är med lite skräckblandad förtjusning jag ser fram emot morgondagen måste jag säja. Men det blir nog bra när vi kommer in i det.
Väl mött i môra!
Kram.

ÄnglarumsMia sa...

Här kommer det en valentinkram till dig i efterskott.....
Har varit lite dåligt med bloggtid den här helgen förstår du.
Ska ta och kika in på länkarna du tipsade om.
Ha en fin vecka Pia!!
Kram kram från Mia

Sara sa...

Hej!
Det är alltid så himla kul med lite tips och ide´er... Jättefina bilder!
Kram

SoCal Helene sa...

Hej Pia! Kul att du tog en sväng förbi! Du, det är inte värdet som betyder nåt, huvudsaken är att man tycker om det själv, nu syftar jag på din A.W. kruka alltså.......Visst är Jeanne d´Arc Living magasinet härligt, fick ett nummer hit skickat av Annette från Floras Kulle. Nu ska jag titta runt lite.......Ha det gott å de!
Helene

LantlivsAnette sa...

Halloj Pia !!
Jag har nu en signatur hos mig !! Jag la in den där i kanten, också hämtar jag den där varje gång !!
Ohh vad mycket fina tips du visar oss idag !!
Ha nu en toppendag...
Kraam Anette

Atelje Annorlunda sa...

Härlig läsning och många bra tips!
Ska kolla in länkarna sen som du tipsar om. Nu måste jag jobba lite.

Kram Åsa

Lilla Blanka sa...

Hej Pia!

Åh ja, det är ju ett sånt där underbart magasin som man bara suger i sig som en svamp..alla bilder är så vackra och jag bläddrade tålmodigt andaktligt i det, fastän jag helst bara ville bläddra igenom tidningen och sluka den hel haha..och jag längtar redan efter nummer två..

Åh vilket härligt inlägg du har gjort Pia, så mycket fina bilder och tips. Jag måste titta in i kväll igen.hade barsa två minuter över nu på jobbet medan jag väntade på ett möte som skall börja.

Kraaaam
Mia

Marie sa...

Det finns mycket fint i den danska inredningen, ska iväg till Danmark till sommaren så det blir att kolla upp om det finns några roliga affärer i området dit vi ska.

Hoppas du har haft en mysig allahjärtans dag med dina nära och kära. Jag är hemma åter igen och VABar, denna gången är det tösa som har åkt på magsjuka.

Ha det gott,kram Marie

majsan shabby chic sa...

Visst var tidningen bra.....man får ju mycket bra ideer på nätet,önskar bara att man hade tiden för allt också....Ha en bra vecka nu Kram/Majsan..

Hem T Gårn sa...

Hej pia betalningen kan vi ta när vi öppnar eller så kan du sätta in på mitt konto men det ä ingen panik . ja har tänkt att ta hem nästa nummer också. va många tips du hittar, kul läsning. kram maria

Kamomilla sa...

Jag säger bara mmmm...

Miss Marple sa...

Hei Pia!
Her hvor jeg bor finnes det ikke noen Jeanned'Arc-forhandler... =( Var i Charlottenberg for en stund siden, men trodde ikke Hem t Gårn var åpent på denne tiden av året... Får bare håpe jeg kommer til en forhandler før første nummeret blir utsolgt...

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Tur att du finns för jag har ingen tidning.
Kram Lotta

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Tips på nya ställen! Dit måste jag in och kika...
Visst, jag längtar också efter nästa nummer...
Kram
Marie

Geta sa...

Hur går det har det bleve nôa skidåking eller. Jag,S och A åkte på rasten idag!
Just nu håller jag mej sysselsatt för att inte tänka på mat!
Kram.

Anonym sa...

Men så många bra tips och idéer.

Kram annica