onsdag 31 december 2008

Å...nu är det NYÅRSAFTON.....

...och nu tror ni väl att ..NU HAR HON FÅTT FNATT..nää...inte riktigt....hade tre bilder...vilken skulle jag ta??..Den med text..eller..den med Anettes ljusstakar på ...eller den närbilden på det gamla fotot??..kunde inte bestämma mej..så här har ni alla tre:)...ingen beslutsångest här inte..hihi..
..det gamla fotot, är ett vykort från kanske, när förra seklet var ungt.. Väldigt fint tycker jag....Har köpt det på Tradera för något år sedan..köpte flera gamla bilder/vykort..med den vintagestil på som jag gillar sååå mycket. .På baksidan av vykort står det ..Till ...Fröken HULDA Karlsson i Anneberg, Båraryd?? med tillönskas ett GOTT NYTT ÅR! från en fröken SALLY.. med fin snirklig text..
En nyårsafton... ett nytt år står för dörren ..en massa drömmar om hur det nya året ska bli..men vi får inte glömma att ta dagen som den kommer oxå ..här och nu....eller CARPE DIEM som det heter så fint.. JAG ska fortsätta drömma..för drömma det gör jag mycket & ofta..:)...självklart fånga dagen ..och ett och annat löfte ..JA.. för löften, det måste man ge ..mina löften är ..Näähää, de håller jag för mej själv..ifall jag inte klarar av att hålla dom :)....Ett nytt bloggår..jaa, det ser jag fram emot..att få "träffa" både gamla och nya bekantskaper..i verkligheten och i "bloggvärlden"....Tror även det kommer att bli många nya ideér som ploppar upp som man får ta del av..tack för det..för inte har man så många ideér själv ..utan det får man av er alla bloggare...man lär sej nåt nytt i stort sett varje dag.....
***ETT GOTT NYTT 2009***
...önskar jag er alla och på återseende nästa år... ♥..PIA

13 kommentarer:

Guldkant På Livet sa...

Vilket vackert nyårscollage! Och det gamla nyårskortet till damen med tre efternamn, så fint det var, tänk att gamla kort är så fina att de nästan kan ersätta en blomma el en ljusstake!

Tack för allt detta året Pia, vi ser fram emot ett nytt bloggår, el hur?

Gott Nytt 2009 önskar jag Dig, Selma och de övriga! Mari.

Vera sa...

Mysiga bilder du fått till där Pia. Hoppas du får ett härligt nyårsfirande UTAN massa raketer. Vi har bestämt att inte köpa och skjuta raketer iår. Tänk på djuren sa Linnea och det gör vi.
Sköt om dig så ses vi nog snart...

STOR kram Malin

Jema Rose sa...

Fina bilder..!

: )

GOTT NYTT 2009!!!

*********************

Kram, Jenny

<3

Majas skafferi sa...

Hej!Otroligt fina kort,ibland känns det som man är född 50 år för sent..eftersom man är så förtjust i äldre saker!
Gott nytt år!/L

LantlivsAnette sa...

Åhhh Pia...vilka underbart fina bilder...vad tur att du gillade de små ljusstakarna...jag tycker att dom är såå söta !
Vilket fint gammalt vykort...och vad roligt med texten kvar på baksidan...
Tack nu Pia för detta året, nu ser jag fram emot ett nytt blogg år med dig och Selma..
Så ni har så kallt idag, vi har storm, joo, det är faktiskt orkan varning, dom varnar att alla ska hålla sig inne...ujjj, lite läskigt, man får passa sig så att man inte får ett träd i huvet...
Ha nu en magisk afton
Kraam Anette

Inspiration i vitt sa...

Hej, ja tänk vad mycket glädje och inspiration bloggandet gett, du är en av dom som sprider glädje och skapande kraft till många, du visar så mycket fina bilder och du är en hejare på att pyssla fram fina saker, tack såå mycket för det Pia.
En stor nyårskram vill jag ge till dig KRAAAAM / Ingela.

Lilla Blanka sa...

Hej goa Pia!

Jättemysiga bilder! De där ljusstakarna är så söta...och gamla vackra kort är så ljuvliga..de framkallar nån slags lycko-mys-känsla tycker jag!

Tack för ett härligt bloggår 2008, vi syns 2009!

Kram och Gott nytt år!
Mia

Marianne sa...

GOTT NYTT ÅR!
Vilket härligt kort. Letade på nätet efter någon fin bild till bloggen men det är ju bara med champanjeglas som bubbla och det är inte nyår för mig.
Tack för ett härligt bloggår tillsammans. De lyser upp min vardag i ditt Vardagsrum. Kram

Gårdsromantik sa...

Helt rätt - varför skall man välja - alla var så vackra!


God fortsättning på det nya året!

Kram Maud

Sandras älskade hem sa...

**GOTT NYTT ÅR**
Kram Sandra

Anonym sa...

Bonne et heureuse année 2009 Pia !

kristinco sa...

Tous mes voeux pour cette nouvelle année !

Geta sa...

GOTT NYTT ÅR!
Fina bilder så varför ska man välja!?
Ha det bra så syns vi på nya stället!!
Kram.