tisdag 30 december 2008

Å ...i môrn är det nyårsafton...

..och då vill inte jag att det skjuts några smällare & raketer..vi..hundar alltså, har så väldigt bra hörsel. Nu är inte jag någon räddhare precis..men några av mina kompisar..är så jäkla rädda att de t.o.m. måste få lugnande medel..ajajaj..inte bra..Så du, tänk på oss i morn kväll när du ska ut och skjuta raketer....Ja, det vara bara det jag ville säga..men nu har visst matte nåt hon vill säga..så......tack för ordet..kära hälsningar...SELMA.....
...Ja, nu var det min tur:)..vilken hund jag har som tar över så där...hm...Jo ..vad jag ville säga var att.....detta här med bloggeriet ger små överraskningar ibland..TÄNK idag, så kom det ett litet sött paket på posten....innehållet ser ni på bilden..två små söta ljusstakar i zink...mmmm..och ett litet hjärta..svart tror jag det är oxå:)..me like..yes..vem det kom från..Jo, ingen mindre än goa Anette från Kalix..bloggen Lantlif ni vet,..Hon och jag har en varsin westie..och det är en av anledningarna som gör att vi håller kontakten lite mer än "bara" på bloggen..jag har inte haft turen att träffa Anette, men vet från en säker källa ..att hon är supertrevlig..precis som man kan ana på bloggen:) Tusen tack Anette för de fina sakerna..blev riktigt glad när jag öppnade paketet och skyndade mej att ta en bild..Nu står de på spiskanten....där brinner de säkert ..tror jag....
I morgon kommer årets sista dag..så även årets sista inlägg..men det är i morgon det..nu vill jag bara säga en sak till och det är att.....OJ så många kommentarer..nytt rekord för mej..vad kul och så glad jag blir..men mer vill ha mer..så fortsätt ni..med tanke på utlottningen så är det några dagar kvar..
♥..PIA

10 kommentarer:

Viola sa...

Hej Pia, som tur är har jag en jycke som ej reagerar för höga ljud, men en gång hade jag min labbe Elsa, som man brukade hitta bakom toaletten där hon gömde sig och skakade som ett asplöv, det var så synd om henne, önskar dig ett gott avslut och även din familj och vovven så klart, ha ett GOTT NYTT ÅR så hörs vi 2009,kramar VIOLAN

Geta sa...

Önskar dej ett GOTT NYTT ÅR!!

Prillig sa...

Jag önskar di gett riktigt gott nytt år!!

Britt

hemtrevnad marie sa...

Ja, jag hoppas att inte dina kompisar skräms ihjäl Selma...själv är jag då rakt inte skyldig till nåt raketskjutande...har aldrig varken köpt eller hållit i en raket!

Ja, och så till Pia då...dig vill jag verkligen önska ett riktigt Gott Nytt år!!
Fina saker du fått av Anette...och visst är hon go...en så stor bloggare med såå många besökare, som ändå besöker oss små, och lämnar fina kommentarer...hon verkar supertrevlig!
Gôtt Nytt igen...puss på dig!

Jema Rose sa...

USCH för smällare & raketer säger jag...smällare är förbjudet sedan 2001, men det smälls minsann ändå..!

GOTT NYTT ÅR!!!

Kram, Jenny

<3

C De-sign sa...

Ja, min hund Maja gillar inte alla smällare....men vi tar det lugnt i morgon och håller oss hemma på tomten!
ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR 2009 önskar jag dig! Kram fr C

LantlivsAnette sa...

Halloj Pia !!
Åhh, vad bra att det lilla paketet kom fram..vad roligt att du gillade sakerna...Tack snälla du för de fina orden om mig...
Och lilla söta Selma..hon har så rätt..lill Nisse är så förtvivlat rädd..jag vet inte hur det ska gå idag för honom..jag måste nog snart gå ut med han innan det börjar smälla...sen håller det ju på hela dagen.
Så fin hon är där hon ligger ny trimmad...
Ha nu en toppen dag o kväll,också vill jag önska dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR
kom in till min blogg på en kaffe om du hinner
Norrlands kramar från mig och Nisse
Kraaam

Sara sa...

Jag håller med Selma jag, är inte alls glad i raketer så det slutade vi med för några år sen. Stackars alla djur som inte vet vad som händer!
Som sagt önskar dig ett riktigt gott nytt år!
Kram S

johanna sa...

Gott nytt år!!!!!Hoppas det går bra för din lilla söta vovve idag
Kraaam

Moderncountry sa...

Hei hei Pia!

Takk så mye for ditt besøk her om dagen! Jeg selv har ikke hatt mulighet til å smyge rundt så mye som jeg har villet, for dataen gikk på tverke. Men hva kan man gjøre da, bare vente..Ville få takke deg så mye for alt i året som gikk. Hadde vi det ikke koselig, med utveksling av ideer, kloke ord og fine bilder? Jeg synes at jeg ikke har så utrolig mange ideer selv, men de jeg får dukker ofte opp etter en tur inne i bloggeverdenen. Og ofte fra deg! Håper du hadde en herlig Julefeiring og ønsker deg alt godt for det nye året. Håper Selma klarte seg bra og føler seg trygg og god igjen. Puss til hun!
Ha det godt Pia, GODT NYTT 2009!

Varm hilsen og klem fra
Aina Moderncountry