torsdag 10 maj 2007

Oooopss..vad är nu detta??

...Går detta att äta tro?
*
...luktar konstig gör det oxå....
*

...Jag har städat idag och ville ha lite nya blommor,
så jag tog bilen ner till stan. Där fanns jag den söta
"plättar i luften" -blomman som jag har sett hos
många av er bloggare :) tycker är väldigt fin.....
Men det följde med en sak till.....en äggkorg i
fil de fer...en sån korg har jag tittat på väldigt
länge. Tyckte att den stod där på hyllar i affären
och liksom ropade på mej :)
*
( Min bäddsoffa i blått som jag har täckt över med ett gammalt stickat!!! sängöverkast, mammas verk. Jag gillar inte blått så varför jag köpte en blå bäddsoffa det vettekatten:)
*
Ikväll tänker jag slå till med en finsk pinne till
kaffet och kolla på schlagertv...älskar nämligen
småkakor och finska pinnar är en favorit... ..
*
...Jag tycker det är svårt att ta bilder på inredning
och kollar ganska mycket på hur alla ni andra gör...
Här är ett försök... och visar mitt soffbord som jag
köpte på en antikaffär för några år sedan. Det är en
gammal dröm som jag har haft länge att få tag i ett
gammalt köksbord och kapa benen till lagom höjd!
Bordet var lite trasigt, hade ett ben som var av...
fick det därför billigt. Det gick att fixa till bordet
som jag ville. Linoljade bordsskivan och kommer
förmodligen aldrig att måla det vitt:) Bordet är
från 1900 kanske till och med ännu tidigare..

*

15 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

Jag letade en text men ser sen, det behövs inte! Bilderna talar för sig själva, så vackert!! Vilket fint arrangemang på bordet, vacker duk och alla zinkgrejer, så jättefint! Och charmtrollet, fotomodellernas förebild!! Mari.

hulukvarn sa...

Vilket vackert bord!! ha en fin helg!

n o r d i n g å r d e n sa...

Hihi, jag var alltså lite för snabb med förra kommentaren... å bordet var jättefint och du tar hur bra bilder som helst!!! Mari.

LantlivsAnette sa...

Såå fint du gjort idag,plättar i luften är min favvo blomma,men jag har inte riktigt lyckats med den.Du har så fint och pyssligt.Tack för dina kommentarer hos mig idag!Det är så kul att läsa det du skriver.Och Selma var som vanligt urgullig på bilderna.
Vet du ...jag har nästan ett identiskt soffbord!!Men jag har målat mitt vitt förra sommaren,ska visa det sen så du får se..Kram Anette.(Nu ska jag `kvälls kissa´ Nisse)Hade vi bott nära varandra så hade jag kommit förbi på en finsk pinne..hi..hi

Eva Agnes sa...

Hej Pia!
Det är tur att både du och jag har heminredningsintresserade hundar. *fniss* Visst är det kul att se hur nyfikna de är på nya grejer man ställer fram...
Njut nu av kvällen och dina finska pinnar.
Kramar Eva Agnes

Anonym sa...

Hoppas pinnar och slager gick bra ihop :-)

Fina bilder, lilla Selma är en sötnos !

Husbilsresan sa...

Groda på dej själv du....Nu var JAG rolig också *tihi*
Väldigt fint har du gjort...plättar i luften är väldigt dekorativa...och din Selma är precis lika nyfikan som mina katter när man kommer hem med nåt nytt....och min lilla Iza ÄTER blommor!
Soffbordet är verkligen jättefint...och du fotar väldigt bra,tycker jag.
Kram till dej och Selma!

LantlivsAnette sa...

God morning,jag är uppe tidigt och bloggar,det är ju som en sjuka det här..men kul är det.Jag ska försöka förklara för dig hur jag får in bilderna på höger sida.Gå in på insrumentpanelen klicka på nytt inlägg,klicka sen högst upp på mall.Klicka på lägg till ett sidelement längst till höger.
Sidelementen går lätt att flytta o byta plats med varandra,dra muspekaren över så blir det som en stjärna klicka och flytta.Ojj hoppas du fattar det jag skrivit,men det är lätt bara du går in där man gör sina inlägg.Och kan jag så kan alla för jag lärde mig ju nyligen och som sagt har ju ingen datavana.Man måste som prova sig fram och inte vara rädd för att klicka ,för det var jag i början.Hoppas det går bra ..kram Anette

Anonym sa...

Så kul att få se fler bilder ifrån ditt hem! Håller med om att det ofta är svårt att fota men ett trix som jag använder mig av (och som du gjort här) är att inte försöka få med allt på bilden. :) Bordet på nedersta bilden är jättefint, jag förstår att du inte vill måla det vitt även om det säkert skulle bli jättesnyggt så också. Snygg korg och plättar i luften är ju alltid trevliga. Ha en fin helg!

Anonym sa...

Din hund e bara för go ju *s*

Hem och Lycka sa...

vad söta bilder på din vovve! Jättefina bilder! Kram!

Elzie sa...

Inget fel på dina bilder. Så fint! Köksbordet gillade jag särskilt. Kul att se att det går att återanvända även sånt som inte är tipp topp. Ha en skön helg.
Kram

Anonym sa...

Fina bilder. Har du ett ört halsband mot fästingar på vovven??? Tänkte prova ett i år vi oxå. Vet du om dom funkar isf???
Marit

MODERN COUNTRY sa...

Hei Pia, hvordan har du det?
Ja, du har helt rett i at det er vanskelig å ta bilder av innredning så det blir flott! Jeg har problemer med det selv jeg og gjør som du, leter etter inspirasjon fra andre :) Så herlig med en handletur, iallefall når man kommer hjem med noe så fint :) Har alltid lyst på en eggekurv jeg og, men her nede er de vanskelige å få tak i.Ha en fin helg gumman!

Anonym sa...

Heisan, og takk for titten på alle de fine tingene dine. Bordet ditt var kjempefint, Pia. Jeg er heller ikke så veldig glad i blått....heldigvis har jeg heller ikke så mye av det heller.

Selma er jo bare såååå skjønn.
Ønsker deg en fin helg. Selv bare jobber og jobber jeg........!