tisdag 8 maj 2007

Sjusovaren Selma...

...sömnigare & latare vovve får man leta efter !!!
På morgonen är hon sist upp. Som oftast får
jag hämta henne i sängen , när vi ska ut på
morgonpromenaden....börjar med att ropa,
sedan vissla ....men neeeej!!... ingen Selma
Då blir jag" liiiite" irriterad och kliver in till
sängen med stora steg och bäär ut hunden!
Sen är vi kompisar igen och varje morgon
.....gör vi om samma procedur.....
( du vet att du kan klicka för större bild va?)

24 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Skrattade för mig själv då jag läste detta..Nisse är precis likadan.Han ligger i vår säng ännu.Tänk att dom kan vara så lika!!Nu dugg regnar det här hos oss och då vill han helst inte gå ut alls så jag väntar nog en stund han sover ju så gott ändå.Vad ger du för foder till Selma?Nisse får Magnussons, uppfödaren rekomenderade det,men han är lite brun runt nosen,vet ej om det beror på fodret.Selma ser så vit ut.Ojj nu blev det ett långt inlägg igeeen..Kram Anette

LantlivsAnette sa...

Hej igen !Vår butik heter Toras Tyger efter vår mor som startade för 30 år sen! Men vi ska flytta butiken nu i höst till det nya shoppingcentret det blir färdigtbyggt i september.Det blir mycket jobb men vi ser fram emot det,då tänkte vi även byta namn till Tyger och Ting vad tror du om det?Lycka till på hälsoundersökningen kram Anette

Hemma på landet sa...

Nämen hon är ju för go. Skulle vilja krypa ner och gosa med henne. Kram Stina

Blomman för dagen sa...

Det verkar som om det inte är så stor skillnad mellan vovve och barn eller??
Svårt att väcka de små söta,när de sover...//Karin

marit sa...

Hej!!! JAg hittade just in hit, vad mysigt du har. Känner igen mig med hunden, min är likadan, fast jag orkar inte bära ut min på morgonen en flat är lite i tyngsta laget..Men har du en Westie så har du ju lite envishet förstås, och sen har hon ju lärt sig att matte bär ut mig, praktiskt... Nu ska jag gå vidare hos dig.

Elzste sa...

Hon är ju värre än min hund!!! Fast å andra sidan så älskar Sheeba att vara ute i ösregn. Det är bara matte som kanske hellre stannar inne då...
Kram

Solkatter & dammråttor sa...

Men hon är väl för go!!!
Våra katter är precis lika lata och slöa.Utom på kvällen, då blir dom som skogstokiga och rusar runt som skållade råttor.(det är då som alla dammråttorna kommer fram *tihi*)
Ha en skön tisdagkväll!
Massa kramar till dej och Selma =)

majsan45 sa...

Men det va ju så min Sixten va också sov hur länge som helst och "ska vi ut NU" ja dessa vovvar goa är dom ju iallafall Kram/Majsan

Guldkant På Livet sa...

Ja hon är ju för go din Selma... men va bra då, att hon inte vill ut och står och tjatar vid dörren kl 5 på morgonen! Fast, jag förstår problemet, om du ska till jobbet sen.. Hur som, hon är ett vansinnigt bedårande lurvdjur!! Mari.

Anna sa...

Men så sött :0). Så är min ena också. Vet att jag lovat dig ett kort och jag har flera försök till kort. Man lär vara fotograf för att fånga en svart hund på bild tror jag. Men det kommer framöver.

Ha en härlig kväll!

Lotta sa...

Hon är en liten sötnos, lilla gulle Selma!

Hon är lika sömnig och lat som min 13-årige son tror jag!

Kram Lotta

Signes vind sa...

Har också haft en westie som låg o drog sig länge länge. Men nu har jag två pigga Golden som sitter klarvakna vid sängkanten kl 06.30 vardag som helg!

Mia sa...

Selma og jeg, vi er laget av samme ulla! Jeg er heller ikke noe tess på morgenen, så jeg har full forståelse for Selma og hennes behov for å nyte sengen bare liiiiitt til... Det er en slik hund jeg skulle hatt, som deler min døgnrytme...

Ida sa...

Skjønn! (:

hulukvarn sa...

Vår hund älskar att sova!! härlig liljekonvaljkrans!

Eva Agnes sa...

Hundar som inte vill gå ut... ha ha.. det har jag också.
Lite sur blir man. Ibland går jag ut själv och går en vända runt kvarteret. Då vill han gärna gå ut, när jag kommer tillbaka.
Kramar Eva Agnes
Ps Kan inte bära min. Han är alldeles för stor.
Ds

LISEN sa...

Sååå söt! Vår Pixie är precis lagom morgonpigg och verkar anpassa sig efter våra tider. Men i morse lyfte hon knappt på huvudet när vi gick upp...men å andra sidan var vi uppe 04.20 för att husse skulle hinna med flyg. Men när han lämnat oss fick hon hoppa upp i sängen och sedan så sov hon och jag vidare i 2 timmar :-)

Tonje sa...

såååå søt.....
Hunder og dyr er så gode=) Måtte le litt da jeg leste dette innlegget=)

moderncountry sa...

hehe, men du kan vel skjønne det er deilig og sove!! Ganske så rett i det lille vofsen :) Min katt er likedan, sove sove og atter sove. Noen ganger må jeg bare lure ho ut, men så står ho der foran døra 2 minutter senere :)

Hemma på landet sa...

Kram / Stina

Hemma på landet sa...

Ja, fy vad jobbigt att städa när man har värk.
Ja, jag säljer hjärtan. Men det kommer att ta lite tid. Väntar på varor och har en hel drös med best.
Men vit vill du ha...

litet,mellan eller stort?
90/120/140kr...med frakt

Puss

Mia sa...

Hej,

testa att gå in på
http://vitainlagg.blogspot.com
så gör du precis som när du loggar in på din egen blogg, ser att du också har blogspot
fyll i username: vitainlagg@gmail.com
och lösenordet ska vara: familjeliv
klicka på logga in
och sedan är du inloggad på vår gemensamma blogg och kan göra precis samma sak som i din ordinarie blogg. Lägga in ett inlägg, lägga till länkar osv.
Sedan är det bara att signa ut och så är det klart!

Anna sa...

:0) Javisst, du är så välkommen så. Älskar värmländska - det är så vackert. Min mormor var därifrån, från Torsby, Vitsand. Har släktforskat lite i området men har mycket kvar.

Ha det gott!

pernilla sa...

men vilken goding! sötis!