måndag 19 februari 2007

Min nya scanner......


.....som jag måste testa på en gång :) Jag gjorde en gång för lääänge sedan!!!!! en massa tack-kort till min mammas 70 årsdag (i somras). Det gick i rosmönstrade papper, ängelstämplar och färger som lila,grönt, beige och vitt...släkten är stor så det blev väldigt många kort att stämpla ,måla och montera. Inget kort blev det andra likt. Det blev 4 kort över....eller rättare sagt nåt litet fel var det på dessa, så de blev "kasserade" ....men som det nu är så kan inte jag slänga något...inte ens en liten pappersbit...kan vara bra att ha...!!


....ett kort som jag gjorde en kväll på jobbet tillsammans med andra scrappande jobbarkompisar (Linda, Agnetha och Malin ) Födelsedagskort kanske eller ???? Nu ser jag att jag måste ställa in ljuset på scannern lite mer...hur vet jag inte än , men...

....överblivet "julkort" som kan användas till att .... skicka till någon som behöver en VARM vinterhälsning...kanske...!!!

....oojojoj...ett "gammalt kort ...ett av de första jag gjorde !!! Med änglastämpel förståss...

.....änglastämlat kort igen...

...stämpel jag fått i ett brev, från scrapkompis... väntar bara på att få bli monterad på ett kort....

...opppsss...en liten blyg ängel....... på ett litet minikort...

3 kommentarer:

StyggaLillaLoppan sa...

vilka härliga kort du har gjort...jättehärliga. Jag älskar att få kort och skicka helst i dessa e-post och smstider :=D
jag är lite sämre på att göra men jag har en hel del stämplar så jag skulle kunna om jag ville - men det verkar som att jag inte vill.....

Sylvez sa...

For noen nydelige kort.
Nei, her må ingen kastes! Bare lag flere du, Pia.

Signe sa...

Men, gu va pysslig du är! Vilka superfina kort!...kul att få!..kanske man skulle prova. Jo, förresten så har jag lånat din vårelds-bild som bakgrund på min dator på jobbet! :)