torsdag 21 juni 2012

Sju eller nio?

Ja nu sitter jag och bara ääääää;) Å var jag bara äääär ... jo ...utanför vår husbil nånstans i Dalarna, sittandes i en skön stol med en mysfilt runt benen;))) Dää ää sommar OCH midsommarkänsla minsann ... T.o.m myggorna är med och gillar kvällen... Men jag trotsar dem och hoppas att allergitabletterna funkar även i år oxå!!! Ja tänk vad man har längtat efter den här tiden ...midsommar ... sommar... ljumma kvällar... sol ... värme OCH ledigt... ett & annat bad... fast det väntar åtminstone jag med ett tag till;)). Men just midsommar ...det är väl ändå den mest magiska och vackra helg vi har i vårt land .. tror nog att de flesta håller med mej det. Jag skriver & bloggar inlägget med min lilla leksak;)... iPhonen så det smyger säker in en massa fel.. Men det får ni på köpet;))) klockan är snart elva på kvällen och ljuset är helt underbart... solen ser jag håller på att gå ner bort över trädtopparna och jag ser en liten skymt av vatten som solen blänker lite i.. vilket vatten det är vet jag inte ( är i Mora;) Med den magiska helgen som nu stundar så kommer lite midsommartankar ...;) eller jag "tankar" nog inget mer än jag brukar göra;))) Undrar bara lite på det här med att plocka blommor... Sju eller nio??? Det är säkert nåt som har med var man bor nånstans i vårt avlånga land.. Tror jag??? Äh får googla på det sen;) Hmmmm vad mer kan man fundera på ? Jo vad ska vi ha för nån gofika te kaffet i morn;) Jordgubbar är ett måste och grädde.... Det är bara det att vi har mycket och många saker i vår lilla husbil... men nån elvisp DET vi inte med;).. Får bli nåt annat smaskigt istället för grädde.. Oj det blir långt det här inlägget... Svårt att "se" hur det ser ut när jag skriver i mobilen ...nääää nu tror jag myggorna jagar in mej i bobilen ... De kommer i massor nu.. Dax för mej och önska er alla en TREVLIG MIDSOMMAR... och nu kommer alla bilderna på en och samma gång.. Oredigerade ;). Ha de. ❤ ...Pia

5 kommentarer:

♥ Pia... sa...

Ja jag firer messömmern i Dalera ja;))) och bilderna visar några vyer från pausrasterna på er väg upp dit samt mitt rostiga arr. hemma på altanen.. Rostig midsommarstång och ett hjärta av gammal taggtråd på väggen samt den charmig & rostiga kronan;) godsakerna är en bild jag tog på mitt jobb i tisdags när vi hade husmöte mä mat & efterrätt ... Vaniljpannacotta , chokladglass med chokladdoppade jordgubbar åå allt serverades på en skifferplatta;))))

EM sa...

Vi är "bara hemma" vi.
Husbilen behövde lagas och ingen besiktningstid förrän längre fram. Men hemma är inte fel heller...
Trevlig Midsommar
elsamarianne

Ullan sa...

Jag tror de är 7st, men skit samme, för plocker en 9 st är man ju på säkre sia.
Vad mysigt ni har det. Blir lite "avis" på husbilen:)
Kram Ullan

Lilla Blanka sa...

Hej goa Pia!

Det låter som du har det riktigt bra, härligt!

Jag njuter också för fullt (fast på hemmaplan), men det är inte dumt det heller :)

Stor kram
Mia

Emmas vita drömmar ♥ sa...

Hej, vilken fin blogg du har!
Kika gärna in hos mig, jag har just nu en utlottning i samarbete med nätbutiken Tidlösa Ting, dragning den 16 juli. Du kanske vill vara med?

http://emmasvitadrommar.blogspot.se/2012/07/nu-kor-vi-dags-for-utlottning.html

Kram Emma