söndag 18 mars 2012

Carpe diem...

...FÅNGA DAGEN...
det är en vacker beskrivning på  just den här dagen tycker jag :)
Måste erkänna att jag nog använder de två orden rätt ofta.. Men under en promenad på e.m. som min mor & jag gjorde så sa vi att det här med att fånga dagen  nog inte är så tokigt ändå.. Visst måste man ha lite framförhållning..och lite bakåttänkade gör inget det heller men... ändå...Carpe diem... en sån här vacker solig och varm dag.. i mitten av mars.. Helt ok :)


... men en sån här skön dag tar slut den med.. så nu återstår bara lite tv..facebook och bloggeri:).. 
Samt förstås, mixtra med kameran i iPhonen ...jisses sååå många roliga gratisprogram det finns!!
Hmmm.. och där blev  jag sittande en lång stund
...tog några bilder på vad som dök upp :)..
 en liten ängel som står på fönsterbrädet... och vips så blev den "behandlad" med nåt oldphoto..! 
Jaja men nu är det bara refrängen kvar..lite irriterad är jag på blogger.. Finner inte den där pennan som man kan snabbredigera med!  Helt plötsligt är det borta.. Kollat i inställningarna och där är det i klickat så inte vet jag! Får sova på saken och s om det "finns" i morgon :)..
I morgon är en annan dag ju...
[]...Pia

3 kommentarer:

♥ Pia... sa...

***

LantlivsAnette sa...

Gomorron därborta !!
Du, snabbredigering ?? Jag vet faktiskt inte vad det är, har aldrig använt det..hmm..vad använder man det till ? Hoppas att du får till det..
Kraaam Anette

Rozie sa...

Jag har också samma problem med min blogg. Snabbredigeringen syns inte längre (pennan), ej heller skiftnyckeln där man kan gå in och ändra. Funktionen är iklickad så den borde fungera. Och det märkliga är att om man väljer att skriva ett nytt inlägg och går in på förhandsgranskning så ett nytt fönster kommer fram så ser man både skiftnycklar och pennan i förhandsgranskningen, men annars inte. Till och med klockan vid kommentarerna visar fel tid! Känns irriterande. Och jag vet inte hur man ska lösa detta problem. Verkar vara många som har drabbats.
Hoppas det löser sig snart, annars funderar jag på att byta bloggportal, då den här bloggen gör mig vansinnig! ;-)

Ha det gott / Rozie