tisdag 21 februari 2012

Kärringen moooot strömmen...

... jaaaa det är väl jag det:) 
 Inga semlor sååå långt ögat når hemma  idag! 
Känner inget sug heller.. som tur är:)
Sa till karl´n min i fm att....
hôppes du får en semla i dag på jobbet ditt.. för jag tänker INTE köpa några...
Ojaaa.. sa han dâ får jag nog ...några stycken :)

Nu hör det till saken att semlor gillar jag jättemycket..i vanliga fall.

Men sen jag började ändra lite på kosten och tänka lite längre än näsan räcker.. dvs..  tänka på viktväktarvis:)  plus utmaningen på jobbet.. gå minst 10000 steg varje dag med stegmättare och Tappa.se..
Så har det gett mej nya kickar i form av ..bättre kondition och minskad sockersug! Varför då köpa semlor när inget som helst sug efter det finns!..


Nää  det finns annat.. visserligen ett slags socker det med..
men känns då bra mycket nyttigare:)
Min ledigdag startade tidigt.. solen sken ju så varför inte utnyttja den.
Ute och går redan strax efter nio i morse.!!!
Kan väl tillägga att till motionen och minskat sockersug..hör även pigghet:)..
Kanske är det rentav vårkänslorna som kommer...
Så med Semlan..(förlåt menar förstås Selman:) i släptåg  blev det en riktig lång promenad.. med nya leksakens hörsnäckor i öronen  gick det som en dans....( med radio Värmland) sååå vad sägs om...Mio min Mio..Crazy, Patsy Cline...Lys og varme..I´ll get  by, Louise Hoffsten...Donna Summer..Simply Red....Lisa Nilsson och nån sambalåt.. Timbuktu..Roxette.. m.m... det svängde ibland..och takten i stegen växlade kan man säga:)Efter den gooooooa lunchen...
(((med recept som kom med viktväktarnas hemsida i morse..iofs vanliga pannkakor:)...
och naturligt söta hallon & mango med några matskedar Vaniljkesella..som tillsammans med Hallonkesella är min nya favorit till bär och frukter istället för grädde:)))
...blev det ett par timmar ute i solen...
*

Se där ja.. nu blev det äntligen ett inlägg.. en vecka sen sist.. går lite trögt med bloggandet just nu.. inga besök  gör jag hos någon annan heller.. men tror att jag ska göra en runda nu i kväll.. :) och se vad som hänt sen sist..

Måå såå gôtt alla människor och tack sååå mycket för titten  här inne i mitt vardagsrum..
ser att det trots allt  är några stycken:)

[]...Pia
Ps.. förresten ser ni att jag vårstädat här inne?.. Jag har nämligen tagit bort  snön:).. Vååååårkänslooor....ds

9 kommentarer:

Majberggrens's Värld sa...

Dina pannkakor ser jättegoda ut! Vi har sällan grädde hemma men tipset med hallonkessela ska jag ta till mig...och mango låter mums/M

EM (elsamarianne) sa...

Vad du är redig och går in för det här med bra mat och motion. Det brukar gå bra bara man bestämmer sig. Jag tänker bestämma mig snart, tänkte jag... hi hi. Allvarligt talat så har jag planer på en rejäl livsstilsförändring med hjälp av proffs framöver. Det är spännande, och jag ser verkligen fram emot det.
kram elsamarianne

Fånga dagen sa...

Tjing Pia!
Känns verkligen som om du är på gång med allt, vikt humör och vårkänslor, härligt det du.
Jag tycker du ska känna dig riktigt stolt och jag håller med dig om det där sötsuget, det blir borta efter ett tag om man inte gör som jag att man börjar slarva igen. Isch.
Ha en fin onsdag nu
Kram Lena

Lilla Blanka sa...

Hej goa Pia!

Vad duktig du är! Det är så härligt när man kommit in i en god vana så där!

Håller med dig, varför äta om man inte känner nåt sug ens.

Goa bilder du visar mmmm mums!

Ha en jättefin helg!
Kram
Mia

Eli sa...

Hej vilken mysig blogg du har. Jag har en nystartad blogg där jag har ett erbjudande gällande vattenpärlor kika in där :)
Ha en trevlig helg Eli

www.watercrystals.blogg.se

LantlivsAnette sa...

Gomorron där borta !! åhh vad du är duktig..jag har faktiskt också börjat på den smala linjen..så inga semlor för mig heller..inte ännu i allafall..
Såå härligt då solen skiner, såå fina bilder du visar oss..
Pussa Selma från mig o Nisse
Kraaam Anette

The White List sa...

Fantastic post! Your blog is brilliant!!!! You are amazing! Have a great weekend!!! :-)

the-white-list.blogspot.com

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset!
Nu är det verkligen dags, att träffas, skratta, luncha, fika och bara njuta av livet och trevligt sällskap- Japp, det är ju en bloggträff som jag talar om så klart! Jag och Ingela har velat haft en i flera år men inte riktigt fått tummen ur (usch gillar inte det uttrycket egentligen, men ni hajar vad jag menar.) Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god lunch kycklingssallad, kaffe/te, dryck och kaka. Kostnad 135:-
Vi håller stängt för oss på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se

Anonym sa...

Den bästa viktig information är detta, att du måste försöka att göra mycket bra närmar sig för att hemlöshet kroppen och deras hjälpande hand. Jag är så inspirerad över att efter läsa denna nyttiga skrivit artiklar och dina åsikter också som är så attraktiv för göra något för dem som