söndag 3 juli 2011

Mormors rosor och glasfatet...

.. nu "kör" jag med samma bilder i både blogg & fb...:)  Har märkt att det blir lite lika på den fronten numera..! Men de gör de samma.. Mormors rosor är just nu sååå ljuvliga och doftar underbart..

Igår ränne jag på stan för att köra några sista inköp inför sommarkursen min.
Såg på flera ställen  i stan en annons som en kuriosa och samlarmässa..  tänkte väl inte på att jag skulle besöka den.. men.. bara några meter från där jag parkerat bilen..VAR DET..... slank väl in där en liiten stund.. Första bordet och DÄR stod det lilla glasfatet på fot.. MIN stod det på det och ..ja det blev mitt :)  Konstigt hur det kan bli ibland.
Litet är det  inte mer än ca 9 cm högt och diametern är blott 15 cm..litet sött och nästan nött.. gammalt  dvs gillar jag :)
Tror no att jag skrivit om min mormors rososr förut.. lätt hänt där med att man upprepear sej efter att ha bloggat i 4,5 år!  Mormor var det ja.. min mormor Olga som inte är hos oss längre... många år har gått men minnet av henne lever kvar..i form av dofter...bilder.. saker... och  minnen   av all de slag m.m.. Rosenbusken som jag kallar för just mormorsrosorna är numera en stor och frodig roenbuske.. Men en gång för längesen när jag tog det lite sidoskottet hos mormor  ja där var det inte mycket för världen minsann.
Trodde inte att det skulle bli något av den. men den so lever får se heter det ju.. och NU är det många många rosor på den  och vilken doft sen..ahh.. Så nu njuter jag av doften och minns min lilla mormor..
♥...Pia


Ps.. nu tar jag en liten bloggpaus och åker på sommarkursen i  Årjäng.. Kyrkerud närmare bestämt och en Trädgårdsinspirationskurs med betonggjutning:)  ska bli såå kul... träffa likasinnade och få greja, fixa, trixa och skapa en heeeeeeeeel vecka:).. kamera och en herrans massa grejer med.. återkommer säkert med bilder.. måå såå gott i sommarvärmen..ds.

1 kommentar:

hemma hos lilla mej sa...

Bara så himla sött.Ha en skön söndag.Kraaam Rita ♥