tisdag 7 juni 2011

Det blir inte alltid som man tänkt sej!

 .. DET  uttrycket är jag väl bekant med:) Jag och mina projekt.. där lär jag mej heller aldrig!

 Många saker vill jag göra och visst en del blir gjorda och de duger också.. men så kommer man till dessa  där projekten som av nån anledning inte blir som man tänkt..Stora och små saker har jag  nu haft på gång .. ett stort har varit att en pysselbod skulle ta form i trädgården.. den står där nu.. men åå det är såå mycket som ska göras..fast det bara är en liiiet liten bod!.. Måleriet började bra.. tills muskelinflamationen i ryggen sa stopp.. nu har det gått ett par veckor och inget har hänt sen stoppet.. Frustrationen är stor. Men nu har det åtminstone blivit bättre med inflam... OM nu inte OM är framme förstås.. För när man känner att värken  nästan  är borta så kommer också ARBETSLUSTEN.. det gjorde den med besked idag.. trots det varma & klibbiga vädret så började jag gräva och fixa till ett PLANTERINGSBORD.. OCH som alla vet så tar det en del på krafterna att gräva i hårda gamla rabatter!!.. Så nu vette katten om ryggen är OK ! Det märker jag säkert i morn:)

Men detta planteringsbordet då.. Har funderat länge på om inte det vore en bra ide´att ha ett sånt.. frågan var bara hur det skulle se ut.. hade sett en träbord nån stans  i nån tidning.. ..och det var hemmagjort.. nu blev det inget hemmabygge denna gången.. utan ett färdigt som duger bra..

 Det skulle få stå bakom garaget.. men där var det fullt med bräder under en presening ..virke som blev över från boden.. Jag flyttade lite på bordet, till husväggen strax bredvid garaget.. DÄR står det nu.

Men innan det kunde stå där så.. ja ni vet.. inget är enkelt ibland.. så gräva, gräva och flytta runt och dona ..

NU är det nästan okej.. lite lätt lutande var det tidigare idag.. så det var bara att lägga om dessa skifferplattor en gång till!.. Så nu ska det "bara" upp en loppishylla som jag fyndat hos HEM TE GÅRN..:)  trettio kronor och det blir perfekt som hylla  till lite jox....

Men jag är inte på långa vägar klar.. många tankar hur det ska se ut:).. Inte klokt  vad man kan ställa till med:)..
Fortsättning följer ...för jag är som sagt inte alls klar..
♥...Pia

7 kommentarer:

Marianne sa...

Det ser ut att bli riktigt bra detr där. Jag har också haft problem med ryggen...inte kul alls.Tråkigt när man inte kan göra det man vill utan att få ont. Ser fram emot att få se mer.

Petra-Lantlig Charm sa...

Vilket härligt bord!! Fattade inte om du hade byggt det själv eller om det vara färdigt? Snyggt var det iaf!
Blir bra inspiration till det jag ska bygga. Va å fjäskade med fastighetsskötarna idag om virket som bara ligger å skräpar hos dem. Å jag fick det!! Så nu ska det byggas planteringsbord och en sandlåda till sonen :-)

Jag har fibromyalgi så jag vet hur det är att ha ont. Inte kul alls och givetvis är smärtans som värst när man vill göra en massa saker. Tyvärr blir det halvfärdigt ibland tills man klarar att slutföra det.
Hoppas du inte får ont i ryggen imorgon!

Kram Petra

LantlivsAnette sa...

Åhhhh så fint..jag vill också ha en planteringshörna..såå fint du har gjort..
Ha det gott
Kraaaam Anette

Johanna Stålros sa...

Ser jättefint ut, det spelar ingen roll att du fick köpa ett den här gången, du måste tänka på dig själv i första hand. Kram Johanna

Anita sa...

Ha va effektiv du är hoppas att ryggen höll !!fint du har gjort lycka till med resten iaf.///Anita

Nadja sa...

Gud vilken mysig blogg du har Pia!=) Så mysigt att läsa och kul att se lite bilder man känner igen sig på. Hoppas ryggen inte gör lika ont utan du hinner med ALLT du vill ;)

Hälsa alla <3
Kram
Nadja

Cajsas Faster sa...

Hoppas ryggen är ok!

Har kikat in hos dej!
Trevlig helg, Marie:)