söndag 8 maj 2011

Selma i kubik = Söndagbilden till fabriken....

En ljuvlig tid ...


 ..Selma & jag tog en skogspromenad på f.m. Sprätthönan  passade på att sprätta sååå mycket det bara gick!  Hon älskar att sprätta runt  i gräs, grus och annat bôs..Det gäller att man inte just då står framåtlutad bakom denna hund och tar upp hundbajsen .. för det är fart i de där bakbenen vill jag lova:) 

När man går i skog & mark från maj och  några månader framå,t sååå får man icke ha hund okopplad!Jag hade faktiskt det ändå, men  hon går i stort sett bredvid mej... det finns ormar och annat läbbigt som jag  måste passa henne för.. Fästingar får hon tyvärr ändå!


Under vår skogsturen  på f.m hade jag kameran med och tog massor av bilder..


 Jag håller fortfarande på med att lära mej ta närbilder..

( Selma syns i bakgrunden på närbilden där hon lyssnar och kollar in vad hästarna gör i hagen bredvid....lite otäckt de där med hästar kan jag tala om att hon tycker ..:) )


.....och då menar jag närbilder :)  Det är svårt att få till det där riktigt bra bilden.  Klicka  gärna på bilden ovanför, så syns en liiten spindel som jag försökte fokusera på..Den smet innan jag hann! 


 Söndags"pysslet" för min del består av  att försöka få lite färg på stolarna ...

Här syns två av dem som fick en första omgång färg igår, efter att jag slipat lite grand. Men bara lite..Tänkte att de skulle få se lite slitna ut..precis som bordet gör där det står på altanen..

Det var en liten paus det..dax att ta tag i slippapper och penseln igen..


Ha de gôtt alle sammans.. Hoppas det inte går en hel vecka,  innan nästa inlägg igen..


♥...Pia

Ps..Söndagsbilder till Fabriken  är Selma i kubik.. vill ni se mer.. kika in till FABRIKEN. ds.

2 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Så passande att det är två Selma på bloggen idag ,sprättandet känner vi nog till ,kramis Nette

elsamarianne sa...

Vilken härlig promenix ni fick, Selma och du. Visst är det roligt med närbilder, men det gäller ofta att låta bli att skaka/flytta sig trots de märkliga ställningar man måste ha för att nå....eller att vara snabb. Jag fotade några märkliga baggar idag, nån slags insekter. De var snabba, tur jag hade flerbilsfunktionen på. Så det var bara att knäppa på.
ha en skön söndagkväll
kram elsamarianne