lördag 14 maj 2011

Nu är jag tvungen till att...

 ..kolla OM bloggen fungerar igen!

Vilket den verkar göra så långt som till att lägga in bilder.. återstår att se om allt funkar.. texter, kommentarer osv... För att se om det gick att sätta in bilder igen, så passade jag på att ta lite bilder av det blommande äppelträdet vårt...


 Måste säga att det har en ljuvlig färg och  underbart vackra blommor just nu.. Namnet på äpplträdet är Oranie..


Spirean som växer bakom äppelträdet är också i full blom.. Häggen likaså.. Nu är det bara att invänta syrénerna  och de slår snart ut ..


Annars så har jag mest gått runt som en osalig ande idag!! Har inte tagit  mej för något vettigt ...kanske har det berott det på att jag gått och väntat på telefonsamtal för att höra om min mamma skulle få komma hem från sjukhuset eller inte och att lille skrutten Alex är sjuk.. Förhoppningsvis inget allvarligt på någon av dem. Men orolig det blir man när, nära & kära blir sjuka...Min lilla "pysselbod" skrider mycket sakt sakt fram..inte går det fort. Nu har det iofs stått stilla en längre tid.

I tisdag så hämtade vi hem golvbrädorna och snart kommer även pärlsponten hem.. sen ska det fixas lite här och där.. MÅLANDET ska jag stå för :)  Under den här helgen är det meningen att jag ska börja grundmåla ytterväggarna.. återstår att se NÄR jag får tummen ur!  

Ett strålande väder som är perfekt att måla i och så sitter jag inne!  Så på  förmiddags när jag väntade att min mor skulle ringa från sjukhuset om/när hemfärden skulle ske.. .drog jag iväg på ett par LOPPIS  i  min närheten.. Åh...vilken besvikelse det blev ... inga fynd.. Annonserna i tidningen lovade mycket spännande.. vintage och antikt och ja, jag vet inte  allt vad det stod! Pytts heller.. Inte något kul kom jag hem med.. jo  förresten det gjorde jag....  en  sån här blev det för en liten guldpeng...
...en vit PARADHANDUK med monogram och spets:)
♥...Pia

4 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Härligt blommiga bilder ,kramis Nette

Hilda R.B sa...

Nydelige blomsterbilder.

LantlivsAnette sa...

Halloj vännen !!
jaa, jag vet hur det är..är någon sjuk så får man ingenting gjort..ängslan och oro blir det..
Men såå fina bilder du visar, vad det blommagr fint !! Jisses, här ligger vi efter minst två veckor ser det ut som..jag tänkte visa lite vårspaning på min blogg i morron, så får du se hur det ser ut..inte så grönt kan jag säga..
Hoppas att din mamma mår bra nu..och lilla Alex..Nisse mår bra, han fick piller mot noskvalster, hoppas att det hjälper, annars är det allergi han har, typ pollen..
Kraaam Anette

Granne med Selma sa...

Hej du kreativa människa!
Kulturveckan 7–14 augusti 2011
i Sunne.... Sugen på att vara med på något hos Granne med Selma någon av dagarna? Mia och jag spånar lite just nu.

Kram Sussie