tisdag 22 februari 2011

Nu är det många järn i elden!

Ibland  så får man JUST den känslan, av att det är många saker som ska göras på en och samma gång !! 

Och JUST NU så har den känslan infunnit sej....

Och vad gör jag då?.. Jo, sätter mej vid datorn och surfar runt på bloggar, Facebook och f**n  och hans moster...
Hmmm... men istället för att gnälla så kan jag visa vad som "hände" mej på kafferepet hos Sussie för oj ..nästan  två veckor sedan!!! Mitt under kafferepet så gjorde Sussie en utlottning av en vacker väggljusstake..den har jag sett, tror jag iallafall, inne i huset förra gången det var kafferep...

Jag gillar verkligen svart och smide och liknade ljusstakar....Så har  då  jag  turen att bli den lyckliga, som Sussie drog namnet på :)..Jiiiiihaaa.. Gissa OM jag tappade hakan..

Hade tagit en radda av bilder på just den ljusstaken innan vi började fika... bara för att jag tyckte det var såå vackert på den vita väggen med den svarta ljusstaken och vita ljuset som brann...

Han som snidat till den vackra väggljusstaken är Sussies man Raymond...
Nu har jag tyvärr inga såna väggar som finns i Stallet..men lite vita träväggar finns..dock ute på altanen .. Så därför blir det inga bilder ..än:) Dää ä för kallt.!


Och alldeles för mycket snöö! Eller vad sägs om min trädgård.. knappt man ser min sommarsoffa!! Och det lilla "pippidoppet i kaffekoppen" som jag tog en bild på (ute)..strax innan vi for  till Sunne på kafferepet. Där finns det då ingen liten fågel som vill vinterbada  än! Tror någon att grannarna undrade vad jag sysslade med?  Nää de är nog vana vid detta laget..

Idag  i FABRIKENs tisdagstemat  skulle det handla om Designfavorit.. och jag kom inte på någon??   Eller ..jo, just nu kom jag på..naturligtvis...Jeanne d´Arc Living...men ingen bild på dessa  saker just nu.. Det finns, om jag tänker efter,  många favoritdesigners...

Ps... järn i elden.. jo tack.. VAD ska jag visa och berätta om lite då & då:).. Möten med nya människor..BLOGGMÄNNISKOR ska jag oxå visa lite framöver.. Lite nytt i "pysselhögen " kanske  jag  kan visa, förhoppningsvis snart..Målar lite av varje...osv.

Annars så väntar jag på våren och värmen. Minus 26,4 ÄR i mesta laget ..även för mej:)..ds.
♥...Pia

8 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Gomorron !!
Åhh..ni har också en kall o bister vinter..brrr..det är hemskt tycker jag, nu längtar man till våren, solen o värmen..
Sååå fin ljusstake du vann, såå roligt att det blev du som vann den..!!!
H anu en fin dag, trots kylan
Kraaam Anette

Annika sa...

Ja se där hade du tur du kusin...:) Kram

Patricia sa...

Åh vilken fin ljushållare!!! Jag gillar med smide till det ljusa, så den vinnsten hade jag med blivit jätteglad över .. =)

Må så gott!
Kram Patricia

Kamomilla sa...

Wow, den är helt underbar!!

Snickaregården sa...

Den ljusstaken är ju helt underbart vacker :)
Grattis till den vinsten.
Kram Maria

bikim sa...

love the candle holder!
♥♥♥
sleep well Pia
Rosa

Skogslyckan sa...

Vilket sprudlande inlägg min kära namne... Vad kul att du vann ljusstaken. Jag har ju haft besök en gång här i Skogslyckan av Mia och Sussie. Oj vad mycket snö du har.
Ja nu längtar man allt...
Kram Pia

Granne med Selma sa...

Gud så snygg ljusstake! Skulle önska att jag hade en sån *hahaha*