söndag 30 januari 2011

Sinnesro i söndagsbilden...

...visst får jag till det bra:)..  Söndagsbilden  =  FABRIKEN...och  Sinnesro = Mia...Men för säkerhets skull så tar vi det från början...

 Bakom det här fönstret i det vackra gamla huset står en madonna. Både bokstavligt och bildligt :) När jag tog bilden såg jag bakom madonnan, skymten i fönstret av denna "någon" som jag hälsat på idag..

Jag har alltså varit hos Mia.. hon som har ett rum för välbefinnande.. Vilken mysigt och vackert hus hon flyttat till . Jag kunde verkligen förstå hur den där känslan för välbefinnade hon funnit där..

Vi gick så klart husesyn.. Nu vill jag inte visa några bilder på hur det såg ut innuti huset.. det får Mia göra själv:).. men mysigt och vackert var det..och inspirerande...

 Mia hade ett hemmaloppis  och vi ..jag och min kusin Annika åkte dit för att gör lite fynd.. En minimadonna köpte jag..

 ...den var söt och liten...SINNESRO  står det att läsa framtill. Det är något som jag förknippar Mia med.. Sinnesro... men även energi....
För strax innan jag skulle åka till henne, blev jag lite pysselsugen.. JAG som inte gjort ett skapandes dugg ..nästan sen långt före jul!!.. Men Mia hon ger även energi via mail:)..

En gammal virkad duk.. och lite annat blev en NÅLDYNA.. inte vacker, men sällsynt...

Nu har jag sett detta i en blogg, för längesen så den är inte egenpåhittad..tyvärr...lite nytt kanske  för jag har ett  oblekt linnetyg under duken..Varför detta plötsliga pyssel ploppade upp, har jag ingen aning om.. Men lite kul var det ..och framförallt enkelt....BUSENKELT:)


Jodå, lite mer fick jag med mej från Mia.. .men det sparar jag till en annan gång.
Måste ha något att visa er framöver...
♥...Pia
Ps...ett litet  tillägg ..Ett rött monogram träffade vi hos Mia oxå:).. härliga A-M.. som jag nu träffat några gånger..ds.

4 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Visst var det en upplevelse, vilket vackert hus Mia bor i. Och så fin hon är din lilla madonna, mysigare loppis finns inte.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Birgitta sa...

Så du har roat dej riktigt ser jag. Roligt med inspiration och hos Mia som har så fin blogg.
Ser dina goda kakor och blir så sugen på dem.
Önskar dej en bra vecka.
Kram Birgitta

LantlivsAnette sa...

Nämen vad härligt att ni for till Mia, jag kan tänka mig hur mysigt hon har det i sitt nya hus, jag längtar såå tills hon visar mer av det..
Ha det gott
Kraaam Anette

Mitt Måleri sa...

Vad trevligt att åka på loppis o träffa så goa bloggare ;) din lilla madonna var bedårande söt.
önskar dig en skön vecka
kram pia