lördag 20 november 2010

Halvlek... i julmarknad..

...sitter och kurar efter en kall, men väldigt rolig dag på Skutbouddens julmarknad...
Här har vi nästan "bullar upp" allt vårt pyssel och berg av Saffransskorpor i vår vanliga hörna inne i det anrika gamla pappersbruket. En del av oss (läs jag) prismärkte på plats och det tar lite tid ..för inga torgvantar hade jag, utan fick skriva en stund sen värma händerna med vantar och så skriva en stund till osv..... Jaaaa det var kallt där inne i huset :). Men med mycket kläder och en liten värmekälla, ett element så höll vi faktiskt ångan uppe.. ja och så med fyra glada laxar i ringhörnan så:)..

När jag vaknade i morse så snöade det för fullt och det har snöat lite av och till under hela dagen..med snön dalande och juldekorerat över allt..julgranar som lyste så vackert.. och allt det där som hör en lite gammaldagsjulmarknad till.. då infann sej faktiskt en liten julkänsla..

Det kalla vädret gjorde att kamerabatterierna inte höll .. men ett par bilder blev det..  Här en liten julgrupp...

 Lenas tovade ullhjärtan..Sara hade många, många smycken med..en liten skymt av några halsband får ni här...

 Efter en heldag på en julmarknad  så blir man lite mör.. skönt att komma hem och värma sej vid vid brasan.. och blogga liiite lite ..

I morn kör vi en heldag till:).. med ÄNNU mera kläder på:).. Och  bjuder på smakprov av saffransskorporna... Må så gött  och dröm sött.. det lär jag göra snart...
♥...Pia 

6 kommentarer:

Birgitta sa...

Hej! Roligt att du visar lite från din hörna på julmarknaden.
Eftersom jag inte hade så mycket att sälja valde jag att stanna hemma i år och det känns riktigt gott. Här har varit varmt och skönt. Det har snöat hela dagen.
Ha det så gott i morron.
Kram Birgitta

Geta sa...

Ja fick att upp värmen när jag skruvade ihop byrån jag :)

elsamarianne sa...

Brrr det låter lite kyligt men ändå kul.
Hoppas morgondagen blir lika trevlig
kram elsamarianne

Pillargontanten sa...

Härligt!
På med kläder bara, så ni inte fryser rumpan av er!

Kamomilla sa...

Marknad är tröttande men alltid lika skoj!

Marie sa...

Hejsan Pia, det var verkligen inte i går. Hoppas allt är bra med dig och dina nära och kära. Ser du har haft fullt upp med julmarknad, var det mycket folk? Mitt fina hjärta jag köpte av dig ska jag nu plocka fram så jag får njuta länge av det :) Ha det gott, kram