söndag 31 oktober 2010

Söndagsbilden blev en pumpa...

...färgad dalahäst!


En vecka går väldigt fort  och redan dax för söndagsbilden. Den  blir lite i halloweens tecken..  men i brist på en PUMPA så får det bli en dalahäst.. ..äsch skämtar bara:).. Är egentligen inte så mycket för att fira halloween..

Min gamla dalahäst kommer fram ur gömmorna då och då..


Nu kom den fram för att jag "såg" en häst hos Mari..


Jag skrev en kommentar hos henne att min häst var väl från kanske den tiden också och att min var lite dovt brunorange  och mörk eller något sånt..Mari skrev då att en BRUN dalahäst var riktigt inne nu..:)..

När jag kollade färgen noga, noga..så var allt min dalahäst ORANGE den med, icke alls något brunt där inte..!!   Men "smutsigt orange" kanske man kan kalla det...
Mmmmmmm...  det var mitt bidrag den här veckan med SÖNDAGSBILD TILL FABRIKEN och kikar du in här   så får du många härliga vackra roliga söta häftiga och inspirerande söndagsbilder  att njuta av...
Önskar alla er som troget & snällt kikar in till mitt "rum i vardagen"   en skön söndag.

Det är såååååå himla  roligt att  just DU  tar dej tid att kommentera lite av det jag visar och skriver om..  Inte för att det är något man måste ..nää.. mer som en slags bonus för allt det man skriver i sin nätdagbok :)

Ps..Du har väl  inte glömt att ställa tillbaka klockan ??? ds.
♥...Pia

9 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Gomorron Pia !
Jag sitter här nu och ser att klockan skulle ställas om !! Det hade jag glömt, så nu fick jag ju en hel timme till godo..jiippieee..
Men såå fin liten dalahäst, jag skulle gärna vilja ha några gammla såna..och vad många fina inlägg jag har missta här, vad du har pysslat mycket fint !! Ha nu en toppen Söndag
Kraaam Anette

elsamarianne sa...

Ha en skön söndag. Glömde inte att ställa tillbaks klockan, men eftersom djuren inte har nån klocka, så får man allt masa sig upp samma "tid" som vanligt. Nu ska vi iväg på loppis och sen ska jag leverera en grej som jag har haft till salu jättelänge och äntligen får såld (hoppas jag)- synd att jag inte vet om den blir såld INNAN jag åker på loppis.
må så gott
kram elsamarianne

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var en fin häst på Halloween-söndagen, smart. Vi firar inte Halloween här heller, fast lie godis har jag köpt om det kommer några spöken. Det var mest roligt och ta foton på pumporna! Däremot nästa helg tänder vi en massa ljus och äter kalkon, det är gott det.
Ha en fin söndag
Kramar
AnnaMaria

Kamomilla sa...

Jag har ju också en sån underbar dalahäst- en gåva av svärmor. En häst som jag är mycket mycket glad över.

Majas skafferi sa...

Hej! Dalahästar är alltid trevligt! Jag gillar olika stilar, t.ex den rustika, hemvävda, allmogestilen! Med dova färger, gjutjärn mm..passar på hösten!
Vad fina dina vintage kransar var!

Ha det bra!

Marianne sa...

Nej, jag har inte glömt att ställa om klockan, och jag hör till dom som gillar när det blir mörkt på kvällen. Kul med din dalahäst. Min Karin har ju flyttat till Dalarna och jag har funderat på att virka en dalahäst åt henne. Virka en orange häst och sen brodera mönster på????? Men skriv inget om det hos mig för det ska ju bli en överraskning :-)
Önskar dig en skön natt inför en ny vecka.

Inspiration i vitt sa...

din dalahäst är roligare än en pumpa hihi. Vissa saker har man som åker lite ut och in i skåpen beroende på humör eller årstid. Kram på dig Pia/Ingela.

Patricia sa...

Då hade du ingen "inne" häst då .. hi hi...men fin ändå .. =)

Vi firar inte heller Halloween, de flesta högtider har blivit så "komersiella"...lite tråkigt.

Jag kom inte ihåg att man skulle ställa om klockan när jag vaknade i morse, men blev snart påminnd när jag slog på Morron-nyheterna... =)

Kram Patricia

Viola sa...

Här har det inte allas firats...denna helg tykder jag bara är till för affärsmännen, där ingår icke jag...:0) då håller jag tummarna att lev idag kommer hem till dig, ha de, kramen