fredag 29 oktober 2010

Ja det skulle vara bra om man ..

...kunde dela på sej ibland. När man vill vara på flera ställen på en och samma dag!

Precis som förra året så är det en del julmarknader som hägrar.

En del har jag tackat ja till redan.. Julmarknaden i Brunskog 20 -21 nov.

Sedan kommer två julmarknader till:).. Lördagen 27 nov.  är det dax för hembygdsgården i mina barndomstrakter, kan man säga :).. dagen efter är det skyltsöndagen, men då tackade jag nej för det skulle vara UTE..och den tiden på året så vet man aldrig vilket väder som väntar ..brrrr..

Nästa helg därpå är det KÖLA som står på tur..och det i två dagar..!!..och nu kommer vi in på det där jag skulle behöva göra.. nämligen att dela på mej..

...för ROMANTISKA HEM ska oxå ha en julmarknad  och den blir hemma hos Petra själv...

Men  har man  tackat ja till en sak så  kan man inte säga ja tack till en  annan sak samtidigt!!  tyvärr..Skulle ha varit kanonroligt med att få ha varit hos Petra..


Ja,  det var det..

 Men det ska bli himla kul alla de andra julmarknaderna oxå:)....Jag hade en del bilder som jag skulle  ha in i inlägget idag..men  blogger har tydligen tagit en paus.. för det blev bara två bilder  som accepterades..:(

Här  är iallafall ett enkelt  "pysseltips" där jag har stylat om en av fönsterlamporna i huset..

En gammal lampskärm som jag  har limmat en virkad gammal duk  på.. duger ett tag..och ombyte förnöjer  samt billigt  och helt okej ...och så blev det lite vintage eller shabby:)...

Hihi.. ja, vad har vi här då, tro???

En av flera bilder som skulle ha visat mitt måndagspyssel.. men snopet nog blev det bara en  bild med.. den visar hur jag har snurrat ståltråden runt kottarna.. som sen blivit...??.. Återstår att se OM de bilderna går att få in i ett inlägg i morn kanske..
Tills dessfår ni .. ha en skön & härlig  HELG.. själv ser jag på IDOL...just nu är det paus...

♥...Pia

7 kommentarer:

popetotrora sa...

Jättesöt lampa! Vilken bra idé. :-)

elsamarianne sa...

Jag skulle kommentera med min iPhone men det gick inte för lösenordet var fel heeela tiden. Gaaalen. ¨Så jag provar igen. Skulle bara säga att visst vore det bra om man kunde dela på sig och dessutom skulle jag gärna byta bort måndagarna mot lite fler helger innan jul. Så man hinner gå på alla marknader och loppisar och sånt som verkar planeras till samma dag...
Har också kollat på Idol, men nu är det dags för John Blund
ha det gott
kram elsamarianne

Granne med Selma sa...

vet du Pia... du tolkade alldeles rätt i tidningen *host* Du skulle ha förstått ännu bättre om du varit med ;-)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon
Jag gick och sussade så jag vet inte vem som åkte ut i Idol, är uppe tidigt idag. Åker snart västerut, ska gratta brorsan som fyller 50. Så många marknader du ska vara med på, kan tro att du har mycket och göra nu.
Ha en rolig halloween
Kramar
AnnaMaria

Nordingården sa...

Vilka lyxporblem Pia:) Men jag förstår, men vill ju helst gå på alla julmarknder och du har ju så mycket fint att sälja, vilken mysig tid detta är och det som blir nu ända fram till nyår! Sedan kan det gärna bli maj igen, om jag fick bestämma:) Snygg kottkrans nedan men va, har du en brun dalabrunte, den måste ju få komma fram, den är ju "hel-inne" ju...Ha en bra pumphelg! Hälsn fr Nordingården

Hanne sa...

Så fin lampeskjermen ble! Jeg kommer på julemarkedet i Brunskog! Sees der!
Klem

Rummet för välbefinnande sa...

Kikar in snabbt med en stor lördagskram till dig. Är på väg ner till ateljén/verkstaden och ska göra lite beställningar. Men, jag håller på en glaspress till dig vet du och sedan får du fundera lite på armbandet.
Vi tar och bestämmer en dag som du kommer till mig tycker jag. Se om du kan någon dag under veckan, dock ej måndag och onsdag, så ska vi nog få till det.
Kramar Mia