onsdag 29 september 2010

Dâ â en himla tur...

...att en har en alldeles egen trädgårdsmästare, dock väldigt liten ...när en är som jag, förkyld och MÅSTE göra lite fint i trädgården :)

Idag på lediga dagen, har min lelle trädgårdsmästare och jag tillbringat några timmar ute i det vackra höstvädret. Varmt och helt fantastiskt fint har det varit..

Nu är det kanske lite ogjort att kratta löv, när nästan alla löven är kvar på träden.. men nåt måste vi göra..

Så med lillkrattan och storkrattan i högsta hugg blev det några högar. Bobbycaren med släp åkte runt och samlade upp högarna.. Sen var det liiite roligt att slänga sej ner i högarna nån gång då & då.. Ja inte var det jag som gjorde det ...tro nu inte det..:).


Picknickade gjorde vi oxå..i den vita, slitna soffan som inte kommit in i något förråd än...en vinter till klarar den inte ute, så innan höstrusket kommer måste soffan IN....nånstans!! 


Vi var lite slitna vi med..Alex och jag. Efter trädgårdarbetet blev det mat och Bolibompa...Grabben slocknade nånstans mellan,  Mamma Mu åkte skridskor för fullt och Kråkan rockade loss.

Jag är vaken än:) 

I morn drar vi vinnaren i Jolins smyckesutlottning... Alex får dra en lott så får vi se VEM den lycklige blir..

♥...Pia

9 kommentarer:

Home No.1 sa...

Hej vilken söt liten hjälpreda :-)
Kram Annica.

elsamarianne sa...

Visst är det roligt när man får hjälp. Det är extra kul när de är i den åldern och gärna hjälper till utan tjat och mutor. Och fikat blir alltid lite roligare.
De där bänkarna som man bär fram o tillbaks... man gör inte annat känns det som. Så snart ska vi bära ut igen, om det stämmer ;-)
krya på dig
kram elsamarianne

Vera sa...

Men nu du Pia har jag gjort rätt ska du se.... Så kan det gå när man inte är på topp. Ha en go kväll.

Kram Malin

Jolin sa...

Å, vilken go hjälpreda du har, hihi! Själv har vi en 5000 kvm stor SKOGStomt....jag ser inte framemot lövkrattningen....!

LantlivsAnette sa...

Hoppas att du har kryat på dig nu Pia..det är inte roligta tt vara förkyld..jag känner av Höst tröttheten, så jag har köpt Mivitotal Flex, super bra, finns på Hälsokosten..
Såå söt han är din lilla trädgårdsmästare...förstår att ni blev trötta sen båda två..
Ha det så bra
Kraaam Anette

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken raring du har till hjälp, då blir det ju roligt och kratta löv med sånt sällskap. Det låter så höstigt gott när man trampar runt i torra löv. Iår ska inte jag på marten, gubben har beställt golvslipning på måndag! Så jag håller på och packar ner vardagsrum och hall.
Krya på dig
Kramar
AnnaMaria

hemtrevnad marie sa...

Dä va allt en redig pôjk!!
Ja har allt minne gamle sletne träggårsmöbler kvar ute ja mä...hôppes en hinner få in dôm i helga, annars rôtner minne ôgg!
Hôppes ho kryer på säj snart!!
kraam

Ting o Tankar sa...

Så gullig liten trädgårdsmästare.

Nanna sa...

Kul att kunna få hjälp även av de små :)