måndag 26 juli 2010

Tror ni...

...att det möjligtvis är dax att trimmas igen???  Inte ser jag nåt och när jag dricker vatten bli skägget så vått och det droppar MYCKET om mej...  Trim-Anna var är du?? Kan du inte ringa mej och säga, att nu får du komma...


Förresten så gillar jag kanel & smörsmeten som matte har i bullarna sina..Det ni..smaskigt värre...
Matte hon bakade KANELISARNA i går kväll, för det "läste" hon i nån blogg att någon bakade kanelisar och då blev hon plötsligt väldigt sugen på bullar!!..Hon slängde ihop en deg lite senare på kvällen och jag ...ja, inte gick jag många centimetrar från den delen av köket kan jag säga...
Det blev till att kliva över mej hehe..sånt tycker jag är kul....hehe..

Men jag fick faktiskt en klick av den där goa smeten ..trots att matte muttrade över, att behöva kliva över mej hela tiden..!!
Bullar blev det bakade..matte och husse de smaskade, så nog blev de goa..fina formar till bullarna, riktigt hemtrevligt måste jag säga..matte köpte dessa hos Pernillas Barnkammare..en mysig butik i stan..


Nu hotar matte med att draaaa ut mej i regnet IGEN..var ju för tusan ute i går kväll!!..Regnar gör det  fortfarande och inte gillar jag regn nåt vidare..

Mycket bättre att få bädda åt sej i soffan, den där gooa nersuttna soffan..med en yllefilt.. DET gillar jag..matte kallar det för..JAJA..nu är det dax för skendräktigheten igen..suck..nu får vi inte ha nåt ifred.. Ps..ni ser mej väl va?..jag har bäddat alldeles själv..

Morsning korsning..nu jäklar tror jag att jag rymmer lååångt in under sängen, jag vill inte uuuuuuuuuuut.. sk****t  oxå.... nu fick hon tag i  meeeeeej..
♥..Selma

10 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hi hi hon är för go Selma, skulle gärna rufsa om lite i hennes mjuka päls. En liten liten bulle hoppas jag hon fick. Egentligen är det en bra plats under en filt idag, jädra väder som inte kan bli bra. Sitter och väntar på posten, kan ju komma någon sen räkning som vill bli betald. Till fiskeaffären ska vi sen, ringde henne och hon har kräfthåvar som vi har letat efter.
Ha det, vi kanske syns
Kramar
AnnaMaria

Skogslyckan sa...

Ha ha vilken rolig Selma...Här skiner solen igen, så underbart! Igår kväll var det stearinljus och raggsockor... Ha en bra start på veckan.
Kramar Pia

LantlivsAnette sa...

Åhhh du goa Selma..bäddar och gillar kanel bullar !!
Du e ju prexis som Nisse, han vägrar att gå ut i regnet, han gömmer sig långt in under soffan så vi inte får tag i honom..inte bryr han sig att jag ryter åt honom heller, då kryper han bara längre in..rackarns hundar..hii..hii..men ni är såå goa ändå..
Kraaam Anette

Pillargontanten sa...

Risken finns att du blir som en bulle selma, om du inte går ut, slöar i soffan och dessutom bara äter kanelisar....
Hur mysigt det än är...

Fånga dagen sa...

Hej där!
Jaa du det såg verkligen gott ut med kanelisar, blir lite dåligt med bakandet hemma för mig nu för tiden sedan jag började på bageriet, konstigt va.
Om jag vore hund så skulle jag gömma mig också, tänk om vi skulle vara tvungna att gå ut bakom en buske varje gång det tryckte på, usch och fy.
Nej nu får det banne mig sluta regna, sånt väder tröttnar man snabbt på du.
Ha det nu så gott så hörs vi.
Kram Lena

Kamomilla sa...

Halloj! Växer Selmas päls fort? Hur ofta trimmas hon? vi får trimma svante med två månaders mellanrum för det växer som gräs... Dessutom har han en päls som många utställningshundar skulle avundas, säger trimmaren- tät och fin som bara vad. men han är ingen utställningshund- han är lite sekunda för han har kroksvans- någor som inte bekommer oss eller honom det minsta ;)

Geta sa...

Imorgon är det antik- och samlarmarknad på Gammelvala, brukar finnar mycket saker. Ett litet tips i semestertid.
Kram.

Birgitta sa...

Men stackars lilla Selma, fick matte tag i dej i alla fall och släpade ut dej i det otäcka regnet. Du får väl försöka dressera henne lite bättre. Tror aldrig att du skulle komma på tanken att släpa med dej matte ut i regn och mörker.
Kram Birgitta

Viola sa...

Hallå där, nog har det luktat blöt hund ett par dagar, Otto tycker nog att det är ganska okej, men just nu har vi en dags paus från regn, är i vattenhålet och tar det easy, blir nog en tur till Västervik imorgon, kanske några loppisbesök..:D ge den där lilla raringen en klapp från mig, kramen

Vackra hem & interiör sa...

Våra tre älsklingar av rasen katt hälsar så mycket till Selma... De har varit dyvåta i flera dagar och då passar det bäst att ligga i mattes och husses säng...
Kram
Pia