onsdag 14 juli 2010

Åskan kom av sej ..men inte jaaaag...

..Idag tänkte jag som så..Nu ska här solas lite..ni vet bruna ben och så:)..Inte riktigt kritvita är benen ..men lite mer sol gjorde nog inget.. Så med raska tag fick  huset lite bortsopade dammtussar och ett och annat "skräp" hamnade på rätt plats..Selma fick sin promenad och karl´n, ja han  for iväg med bilen för rundsmörjning :)...

Men nu då,  ska solstolen ut..5 minuter..sen var det färdigt..Huvudet och fingrarna..kunde inte sitta still..


..Fram med några gamla galjar och gamla slitna klädnypor av trä..som har suttit på torkvindan ett tag..!!


..Någon meter ståltråd och så blev det en galje till att hänga lite småkrafs på..


Den ska få följa med ut till min kommade BOD..pysselboden ni vet, som jag ska ha i min trädgård..Visserligen är den inte på plats ÄN..


..men i höst förhoppningsvis!!

..Ett försökt till att härma ett stilleben som jag såg i sista numret av Drömhem och trädgård..
Man tager vad man havet...:) och det blev ett stilleben detta oxå..Min "gamla" fjärrgömma ligger underst..sedan några riktigt urgamla böcker från loppisrundor förra sommaren..
♥..Pia

Ps...Nu ett försök till i solstolen och går i det, då får det bli en cykeltur till stan för att se på
festivalfolket:) ds.OBS!!
Ps... "NÅGON" undrade OM det inte var fasligt opraktiskt med ett linnelakandraperi i badrummet ?.. Jo, kanske  ..men NU är det inget badrum som vi duschar i..utan badar i karet.. dvs...INTE varje dag...Så en test får blir det bli och jag LOVAR  att tala OM hur det funkar i praktiken..OCH faktum är att jag kan hänga ett  tunt plastdraperi bakom  och så funkar det kanske ännu bättre:)..Så Birgitta XL...VAD tror du om detta...?.  OCH jag ..om jag känner mej rätt..så ändrar jag på hela konceptet fortar än man kan ana...:)  Snart kanske det är en sån där spetsgardin som "hänger" på altanen  istället...med ett vanligt duschdraperi bakom..ds.

4 kommentarer:

Annika sa...

Uj vad du grejar o står i.... här går det med halvfart idag.. ska snart iväg o jobba.... har 6 pass kvar före semestren...:( tycker du ska sitta still lite jag...:) Kram Annika

Anonym sa...

Hej Pia!
Ja det var ett förskräckligt åskväder vi hadde. Hoppas att Selma inte är rädd för åskan, för i så fall hade hon det inte lätt.
Vad fint det blir i badrummet, men är det inte lite opraktiskt med ett draperi av lakan om det blir fuktigt. Jag menar, blir det inte fult fort så man får tvätta och stryka stup i ett? Men med din energi kanske det inte gör något. Hur orkar du hålla på hela tiden? Är full av beundran.

Birgitta

Kamomilla sa...

Vilken energi du har som orkar pyssla i hettan! :)

Majas skafferi sa...

Hej! Härligt att du orkar vara så kreativ jämt! Har kommit av mig lite just nu jag..
Galgen blev toppensnygg! Ser fram emot ett besök i din bod till hösten förhoppningsvis! :)
Badrummets draperi och gardin blev även de superbra,tänk att gamla lakan är så användbara, måste skaffa mer! :)