lördag 12 juni 2010

Och vad gjorde jag på lördagsförmiddagen då???

..Jo, jag strök en soffa!!! 
Faktum är att roligare kan man ha...Men eftersom jag bestämt mej för att byta klädsel var det inget annat att göra, än att "ta" tag i saken.....

Har flera ombyten till min Ektorpssoffa, bl.a det här vita. Det var tvättat och struket..riktigt slätt:)..när det åkte in i skåpet..MEN det var inte särskilt slätt, när det kom ut ur skåpet...såååååå på lördagens förmiddag har jag strukit och strukit och strukit..

..Nu sitter det stora överdraget på soffan..( får duga )..det skrynkliga som syns i mitten..fick inte stykas..jag har inte missat något...:)

EN paus måste man ha när det jobbas..Det blev en kaffe mâ dôpp ..doppet bestod av kex med min nygjorda marmelad på...så jag fick lite ny energi...till att fortsätta strykningen..

När det är klart..fortsätter jag med det här...mycket roligare...:)..återkommer med meeeeeeeeeeeeera bilder....

Hade gôtt ..
.....och ute står regnet som spö i backen...men vad gör väl det....efter regn kommer solsken..brukar man säga..:)
♥..Pia

Ps..och  HÄR  har gamla minnen "kommit fram"..ds.

6 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Halloj Pia !!!
Tack snälla, söta du för den fina kommentaren inne hos mig..jaa, tänk att man har gjort en bok nu, känns nästan lite overkligt faktiskt..
Vad flitig du är med strykjärnet..det blev jättefint med ett vitt överdrag..
Nisse han mår bra nu, han ligger i verandan och myser, men örat är inte bra ännu, men bättre, några dagar till med medecin så blir det nog helt bra..
Kraaam Anette

Fru Inredning sa...

Å du har strykt dina överdrag, det gjorde aldrig jag efter tvätt. Blev ju mycket bättre hos dig måste jag säga:) Vill oxå ha vitt överdrag, får se vad maken säger.

Ha en bra helg.
Kram Kristina

Viola sa...

Det där lät inte så kul..här har vi ett riktigt oväder, regnat har det gjort i flera dagar...massor och nu även storm, idag har jag skrivit ett surt inlägg för att vara mig...till sist pyser det över, ha en fin helg, kram

Skogslyckan sa...

Ja man får stryka och hitta på allt möjligt annat än att vara ute. Regn och iskalla vindar. Jag hade tänkt köpa Eketorp soffor till vårt tv-rum, men så i tisdags hittade jag en gammal soffa med två fotöljer. Så nu blir det helrenovering av den istället. Färg och nytt överdrag, men sen blir det väldigt personligt. Ha en skön kväll!
Kram Pia

hemtrevnad marie sa...

Hej Pia!!
Jag tror inte jag fått din mailadress ännu angående boken.... min hittar du i vänsterspalten hos mig!
kraam

Kamomilla sa...

Vilket jobb!!!