onsdag 23 juni 2010

Den "riktiga" midsommaraftonen..

..sa man förr att den inföll den 23 juni...   skulle väl ha varit idag det då :)..nu firar vi istället midsommar 25 juni i år ..och VI drar till Dalarna för att fira.

Bloggar lite medan jag packar ner lite kläder för helgen...Allt mellan regnkläder och finkläder får det bli... Man vet aldrig hur den svenska sommaren vill ha det när det gäller vädret..!! Därför är det bäst att stuva ner lite av varje... och så kommer man hem efter några dar och har inte använt en bråkdel av kläderna..Men hade man inte packat ner den där jumpern eller blusen...de där byxorna..och SÅ DEN jackan ...skulle man säkert haft användning för JUST den..så därför packar jag ner JUST de kläderna :)..lika bra...
...Midsommarblommor ska det ju plockas också..fast inte var det någon ide´ med det i år..Blombilden är från förra året, när vår altan var ny och nymålad.. och det var bara några få möbler där...  det behövdes piffas upp med lite av varje som  färska blommor  ....osv...

...I år har det tillkommit lite mer möbler:)..Svarta OCH vita... Allt är dock inte på plats än och inte heller färdigmålade... Fattas 5 st. "pinnstolar" En och annan fotölj samt en tresitssoffa är klar.
De som syns här, är några av de svarta möblerna...målade med matt svart v-slip.. återstår bordets ben och sarg..det får bli efter midsommar..


..Ett & annat loppisfynd hamnar därute oxå..som denna gamla pinnstol från förra årets loppisrundor.. på stolen ligger Pyjamasgömman ..men nu används den som "ryggstöd"

Återstår att önska er alla en 
 TREVLIG  &  GLAD MIDSOMMAR


♥...Pia

9 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon Pia.
Idag blir det full fart här, har sparat allt som ska göras till idag. Och efter lunch någon gång åker vi förbi dig. Får nog packa ner en jacka, bra att du skrev det. Ha nu en fin resa till Dalarna.
Glad midsommar
AnnaMaria

LantlivsAnette sa...

Ha nu en fin Midsommar helg vännen, med god mat och glada skratt !! Pussa Selma på nosen från mig o Nisse..
Kraaam Anette

Skogslyckan sa...

Ville bara önska dig en underbar midsommarhelg oavsett väder.
Kramar Pia

Hannis sa...

Kikar in och önskar dig en bra midsommar!

Kram Hannis

Ps. Snyggt med matt svart!

Romantiska Hem sa...

Härlig midsommar vill jag önska dig! Kram Petra

Marie sa...

önskar dig och din familj en trevlig midsommar, kram Marie

Pia sa...

Så underbart fin midsommarstång av järntråd!!! Och Selma i hagel högen!?
Nu MÅSTE jag pröva på något av järntråd jag också!

Hälsa gulliga Selma!!;)

Kraam/Pia

Mormors vita sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Mormors vita sa...

Så du har varit i "mitt" landskap i midsommar du....hoppas ni hade fint väder där du var då, för vi hade regn hela kvällen....som vanligt!
Vad fint det blir med den matta svarta färgen till möblerna.
Ha en ny skön vecka!
Kram/Gunn