söndag 14 mars 2010

Söndagspyssel!

 Hej på er! Får tacka så mycket för att ni är så snälla & rara och  talar om för mej, att ni inte kan läsa vad jag skriver :) Och så gjorde jag en smajl igen.


Det är svårt att INTE använda sej av dessa krumelurtecknen. Får se om jag klarar av ett helt inlägg med bara 1 smajl. Samt att jag INTE ska göra några extra punkter. Åååh det var svårt, nästan så fingrarna kör av sej själv på dessa punkter....Aj där slets sej några.


Men för att återgå till hur mina texter ser ut.Jag tycker det är lite roligt att mixtra och greja, men det ska väl naturligtvis gå att läsa. För annars är det kanske lite bortkastat med all denna text  OCH  att bara skriva för mej !!  Näää, jag skriver lite som jag gjort förut, dvs med det gamla textsnittet. Åtminstone ett tag. Blir säkert några återfall. Gillar ju att ändra.


Väldigt ofta.


Påskpyssel har jag nämt att jag börjat göra. Ägg för tredje året i rad. Alla dessa gamla påskägg som är så kul att förändra.


Såg i en blogg förra året, ett vackert ägg som jag fastnade för direkt. Det var klädd med tyg. Tror det var vanlig lakansväv. Jag provade att limma  tygbitar på några ägg igår & idag. Jag fann lite spillbitar som passade bra till detta. 

Valde bland olika linnetyger. Älskar linnetyget. Det är vacker struktur i det, tycker jag.På dessa bilder är det ett ÄGG klädd i vitt ( inte kritvitt) linnetyg och en enkel spets.I en korg på spegelbyrån ligger nu flera ägg i olika tyger. Vitt, oblekt och brunt  linnetyg. Även ett i lakansväv. Några med bara spetsar pålimmade, andra har  även fått vintagebilder. Några små extra detaljer har även ditlimmats på några ägg.    

Jag visar ett ägg  idag, men det kommer bilder på de andra så småningom.


Puh. Jag klarade hela inlägget, utan krumelurer. Bara mixtrade bilder!

♥..Pia 
Ps. Det är bra ibland att få respons på HUR och VAD man skriver. Gillar när man får svar på saker och ting som man frågar om också. Då är det lättare att fixa till saker och ting. Nu är det väl på sin plats med en smajl va :) ds.

6 kommentarer:

Rummet för välbefinnande sa...

Du är allt härlig du Pia. Jag gör ju lite punkter och lite smajl jag också emellanåt. Det liksom bara blir så.
Jaha - då var den här söndagen snart slut den också. Så var det måndag igen, och vips så är det fredag sen.
Ha en fin vecka nu!
Kram Mia

Kamomilla sa...

Härliga Pia! Dina inlägg är fina, nu är det perfekt. Tycker dina bilder har blivit så proffsiga också! :) (en smiley måste jag klämma in jag också)

Geta sa...

För min del får du ha hur många punkter och smajlisar som helst bara jag ser bokstäverna :)))
Syns i möra!
Kram.

Hem och Harmoni Marie sa...

Fina ägg och fina tips! :)
Och nu också lättare att läsa, tycker jag i alla fall :)

Smileys i mängder gör mig inget, då vet jag att skribenten är glad!

Ha det gott, kram Marie

Majas skafferi sa...

Hej! Jag har aldrig haft svårt att läda texten hos dig! Det här med smileys och punkter.. förstärker ju liksom på vilket sätt man säger någonting!
Snygga ägg du gör!
Ha det bra!

Crea Diem sa...

Hej! Hittade din fina blogg när jag läste igenom deltagarlistan på Vårteckens utmaningen. Vilka fina ägg du gör! Ha en fin måndag/hälsar Leni på Crea Diem