lördag 13 februari 2010

Ja alltså...

...inte var det lätt ...
.....att fotografera med ny kamera.....fixade iallafall att få ihop alla delarna...


..... samt att ta några bilder bara så där rakt ut i luften. Utan att ställa in något program..eller vad det nu heter..AUTO fick det bli...

**
Sen tog batteriet slut!!..Det sa visserligen karl i butiken, att det är inte laddat nu, så du kan bara ta ett par bilder..:)..OCH så blev det..resultatet av första bilderna ser ni här..

**

Fortsättning följer när batteriet är laddat OCH jag har " läst " på..:) Det är riktigt spännande  med ny kamera..känner mej som en liten unge på julafonen, när "nya" leksaken ska provas....Nu valde jag en ganska enkel kamera..NIKON D3000  och tror nog att det ska gå att lära sej använda den. Gillar att fotografera och att dokumentera. Bloggen har därför blivit en del av min vardag kan man säga:)..Mer bilder OCH förhoppningsvis BÄTTRE bilder kommer det alltså att bli. När melodifestivalen  och  OS visas på tvn..får jag väl läsa i manualen...:). 


♥...Pia

7 kommentarer:

Majas skafferi sa...

HHej! Bilderna såg ju jättebra ut! Ser att det är en "riktig" kamera som tagit bilderna! Och ännu bättre blir det väl när du läst instruktionsboken..:) Sånt stressar mig..är ingen teknik-intresserad person, precis.
Ha en fortsatt trevlig helg!

Majas skafferi sa...

Ps! Om du undrar varför kommentaren blev konstig, beror det på att vår lilla kattunge, "Clifford", envisades med att vara på tangentbordet..:) Ds.

Kamomilla sa...

Oj vad skoj!! Det är roligt och man lär sig!! Det är bara att leka och leka med den tills man känner den.

Här kommer en vändagskram!
*---*
Kamomilla

Anki sa...

Men gumman! Ingen stress, det var inte så jag menade! Funderade bara på om det var posten som strulat till det, på sista tiden har dom haft en enorm förmåga att "tappa bort" paket för mig!
Så ta det bara lungt, andas lite...det verkar aningens rörig det där!

Förresten lycka till med nya kameran, jättefina bilder...instruktionsbok låter inge vidare...sånt gör mig alldeles virrig...mer än vanligt, hihi!

Goa alla hjärtanskramen till dig!

Plupps krypin sa...

Spännande med en ny kamera. Jag har bara en mobil och den vill inte släppa ifrån sig bilderna till datan så jag har samma bilder jämt nu.
Ha det gott. Yvonne

Geta sa...

Vad kul med en ny kamera! Ser fram emot många fina bilder. Hur går det med "sur kompisen"? Jag får nog ta och mata min sen.
Kram.

idémakeriet sa...

Lycka till med din nya kameran.
Det är inte så lätt att få det rätt så i början.
Ville skicka dig en Alla Hjärtans Kram
Gerda