onsdag 30 december 2009

Snart är 2009 ett minne blott....

... Bara ett dygn kvar och några få minuter för att vara exakt när jag sitter och gör Årets sista inlägg ... 23,47...Ett år som inneburit mycket av allt det där som livet ger oss under ett år..glädje & sorg ..det sista är något som jag hoppas vi blir förskonade under nya året 2010 När juldagens natt grydde somnade en gammal man in, gammal och sjuk..och som inget hellre ville än att få sova för gott..mannen som var min svärfar och nästan 86 år så tyckte jag och alla andra övriga i familjen att det var skönt för honom att slippa lida mer... Nu kommer snart det nya året att glida in .. KALL och med mycket SNÖ..ATT det är mycket kallt ute det går inte att missa..just nu minus 26 grader..förra natten var t.o.m kallare... Min nyårsfirande blir en lugn tillställning hemma med gooo mat . På något vis har jag alltid tyckt att NYÅR är en lite vemodig kväll.. Men så fort NYÅRSDAGEN kommer är det vemodiga borta..ALLT är ett nytt oskrivet blad...Inga löften ger jag numera..för de håller jag inte iallafall:)
Som ni ser så tycker t.o.m SELMA att det är för kallt vill inte gärna gå ut..och helst vill hon ligga under någon filt...
Nu dax att säga ETT GOTT NYTT ÅR TILL ALLA som troget kikar in här..himla roligt att få lära känna er så här via bloggens värld....en del av er har jag även fått lära känna i verkliga livet...många nya vänner har jag fått genom att "bara blogga":) Under dessa tre år som jag surfat runt hos andra bloggare och tagit del av vardagen hos dem...har gett mej otroligt mycket...tips ..ideér.. skratt...även någon tår... allt möjligt..inspiration till att vilja göra en massa förändringar i mitt hem och till att drömma mej bort lite...tusen tack för alla som ger mej detta...att jag sen är lite dålig på att skriva kommentarer..beror mest på den där tiden som inte vill räcka..har " några" som jag besöker så att säga... :)
**
.. ♥ .. Pia
**
Ps..."glöm" inte bort min lilla utlottning i förra inlägget...ds

12 kommentarer:

Lilla Blanka sa...

Hej hej goa Pia!

Tack för ett härligt bloggår!!!

Önskar dig ett Gott nytt år!
Kram Mia

LantlivsAnette sa...

Halloj där !!!
GOTT NYTT ÅR vännen...och lilla Selma, så goo hon är där under filten, Nisse ligger också så där, under en filt..
Kika in hos mig sen, Nisse har en hälsning till alla...
Nu blir det ett nytt år..ett magiskt år för oss alla, nu vänder det !!!
Kraaaam Anette

Hannis sa...

God morgon!
Jag tror jag gör som Selma, lägger mig under filten och njuter=))

Visst är det lite vemodigt när ett nytt år är på gång men samtidigt lite spännande att se vad 2010 har i beredskap.

Önskar dig ett gott nytt år!
Kram Hannis

Viola sa...

Ville titta in och tacka för ett härligt bloggår och ser fram emot det nya, detta år har både bjudit på sorg och glädje..som det brukar och jag miste oxå min svärfar precis innan jul...

önskar dig och de dina ett trevligt avslut och önskar allt gott inför 2010, stor nyårskram, Viola

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det här kommer och bli ett bra år, det tummar vi på..Såg du rislyktorna hos Anette, maken är och försöker hitta såna till ikväll, mycket bra tycker jag. Hoppas Selma inte blir rädd. Tack för ett fint bloggår Pia och så önskar jag ett riktigt GOTT NYTT ÅR.
Goa kramen
AnnaMaria

Marita sa...

Hej Vännen!
jag vill tacka dig för ett underbart bloggår! Visst är det helt fantastiskt att kunna få så mycket inspiration och vänner via bloggandet! Helt underbart!
Vilken gullig bild på din vovsing! Klok hund som kryper under varm o go filt...
Önskar dig och din familj ett Gott Nytt År!!
kram, Marita

Granne med Selma sa...

Det finns människor som inspirerar - och så finns det människor som INSPIRERAR! Du tillhör det senare! Tänk, ett nytt år väntar med massor av fina upplevelser och annat skoj! Vi kör på med bloggandet ett år till va?

Kram och GOTT NYTT ÅR!
/Sussie

Noll54/Eva-Karin sa...

Hej Pia!

Nu är vi framme vid sista dagen av året,,,och jag ser fram emot att följa dej under 2010,,, som vi hoppas ska bli ett bra år för oss alla!!!

GOTT NYTT ÅR och kram på dej!!!!

E-K/noll54

Mitt Egnahem sa...

Från ett smällkallt o sagolikt vackert g-skog kommer en nyårshälsning! Ha det, och blogga på/ Mitt Egnahem

Maud sa...

Kikar in och önskar ett Gott Nytt År!
Kram Maud

Annika sa...

Gôtt Nytt 2010 på Er mä.... o vesst ä dä kallt o vesst lytter en elle.... men dä ä ju häääärlit.... kamin står å stusser här full mä björkve.... o jä bare schlapper.... män en litten tur blev dä ida trots kjörda.... Kram Annika

Rummet för välbefinnande sa...

Himmel så gott det kändes i magen när jag läste din beskrivning om mitt skratt!!!!!!!!!! Det fick inspirera mina tankar och känslor inför det nya året, samt en liten "notering" i senaste inlägget.
En stor stor kram till dig Pia!