onsdag 2 december 2009

Nöel....eller???

...igår så skrev jag om att det skulle "kluras" lite på julgranskarameller...!!..Jotack..det blev några... och jag fick några mer grå hårstrån..:) Efter en förlaga som "Anna" gjorde till vår julmarknad förra året och som jag "förälskade" mej i..karamellen alltså..Den hade hon sytt i vitt linne med vintagebilder påstuket..snöre av hampa ..Den var bara så söt..jag köpte en, med en liten baktanke att jag skulle prova på själv??.. ** Jo det var det jag gjorde i går kväll..den första ses här ovanför..i oblekt linne som jag gillar enormt mycket..och med chablontryck??....inte helt lätt..och inte blev det bättre av att jag ..TRYCKTE FEL..Noël med prickarna över o.....ack ja..just då blev det några extra grå hårstrån..hm.. ** Snabbt under vattenkran och så gnuggade jag lite på färgen..ganska så bra blev det ..men lite kan man se att det står..NÖEL....hehehe... ** Spetsprydd blev den med..och med en söt hjärtspets i ändarna..köpt i Göteborg hos Grönberg i somras... ** Lite stor blev den karamellen ..vet inte om det var för att toarullen var för liten eller om tygbiten var för stor:)..strunt samma .. ... sen gjorde jag två till....en mindre och med en tomtebild ..gammaldags förstås..och en annan med ett tryck på vit lakan, sedan påsytt på linnebiten..Naturligtvis så blev det jutesnöre på alla tre karamellerna..Har jag snöat in på jutesnöre??..Joo tror det :)..har det på ALLT just nu..känns det som...köpte ju en stor rulle...!! ** Nu är det snart dax för jobbet..Selma den lilla godingen står just nu vid min stol och tittar frenetiskt på mej ..SKA INTE DU & JA MATTE TA OCH GÅ UT NU ,TRO???...Det är liksom dax att ta en morgonkisspromenad för mej.. ..Jo vi går ut...so long och ...andra december..dagarna de går ...fort:) ♥...Pia Ps...När jag gnuggat bort de två prickarna över o..så fick allt torka och jag prickade rätt på nästa bokstav istället :)..ds..

5 kommentarer:

Pillargontanten sa...

Fint :O) Du kommer på så många roliga grejer :O)

Kamomilla sa...

Vackert!
God Nöel på dig! *fniss* *förlåt, jag kunde inte låta bli...* ;)

Kamomilla

Granne med Selma sa...

Gokväll istugan!
Du skulle allt ha varit med till Sunne igår! Det blev många skratt och mycket snack när Annika och Anne kom till Sundsbergs Gård :-) Skönt att vara frisk igen... Låg hemma en hel vecka, vesen och hängig. Det har man liksom inte tid med :-)
Och inte har jag tid att sitta vid datorn heller. Slänger in nåt inlägg som hastigast, annars är det full kareta på köket som görs om - OCH - stallet som SKA igång - OCH - Jobbet på skolan - OCH - utställningar, fotojobb, julmarknader... Herregud! Idag kom jag på mig själv med att snabbspola ett inspelat tv-program jag inte hunnit se. Kom på att jag kunde titta på ett timmeslångt program på bara 12 minuter... NU är det full rulle vill jag lova :-)

KRAM i massor från mig till dig!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

En sån skulle jag nog klara av och göra, fast utan tryck. Det var en fin idé du gav där, tror jag har något monogram som ligger, det kan jag ha på. Idag är det lite kallt för Selma och gå ut, eller det är nog mest vi människor som fryser.
Ha en bra dag
Kram kram
AnnaMaria

Noll54/Eva-Karin sa...

Hej Pia !

Du är allt för skön,,, vilken tur att du fick bort prickarna!
Den ser jättefin ut!

Ha det så GÖTT&KRÄM på dej!

E-K/noll54