onsdag 4 november 2009

Har fått korgen...

....ja, jag fick den redan förra veckan...Vi hade ju en supertrevlig kväll förra onsdagen med arbetskamraterna och tre av oss anordnade detta. Nu var jag inte den som gjorde så stort jobb precis, var mest i vägen och tände alla dessa ljus!!... Som tack för att "vi " gjorde kvällen, så fick vi alltså korgen..en varsin... alla tre...med massor av frukt i...den blev snabbt uppätna av min karl..jaha..det var den frukten, tänkte jag som skulle ta en bild ..eller två. Nu gjorde det inget..tyckte det blev kanonfint med de SVENSKA ÄPPLENA som var riktigt vackra ...får nästan julkänsla när jag ser dem....
Korgen då ?..Jo det är en pysselkollega till mej som virkat den...HON...."Anna" som är min julmarknadskompanjon oxå :)...virkade tre korgar ..en svart..till U och en röd till L..att jag fick den vita..var självklart :)...men jag har redan beställt en svart ..det är färger som är användbart till allt..och därför tror jag en svart kommer passa hos med... i badrummet....Men "Anna"..det badrummet är inte ens påbörjat så du har mycket tid på dej:)
En närbild på korgen som alltså är virkad..en väldigt stabil sak..Jag vet att det är inget jobb för mej ..man får ha starka nypor om den virknålen ska göra sitt..numera är jag inte särskilt stark i mina nypor..pga värk och artros..Men som tur är finns det andra som kan ta i.......
"Anna" ska förresten sälja virkade korgar bl.a..på vår julmarknad i Brunskog..21 och 22 november...Tycker ni ska ta er en tur dit..vi står som förra året i Gamla pappersbruket...Med våra skorpor..godis..och allt pyssel.....
**
Nu får jag som just nu sitter och bloggar på den lilla bärbara datorn som jag inte är så kompis med...!! avsluta och ta mej till jobbet...DAX alltså för stor påklädning...det SNÖAR nämligen här nu..och det är kalla vindar som drar runt.....ikväll hoppas jag att JAG kan ta en tur runt i bloggvärlden..har INTE kollat en enda..jo..en..Granne med selma ..kikade jag in till igår..men det vr allt..JAG har förmodligen en hel radda att kolla igenom:)..väl mött... i bloggvärlden... ♥..Pia
Ps.....jag vet jag vet...det faktiskt TORSDAG idag..men inlägget började jag på igår kväll..men fick avsluta när datorn och jag inte kom överens..vi fick sova på saken...både den och jag:)..ds.

7 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon Västvärmland. Hörde av maken att det var snö i era trakter, här kom någon liten pytteflinga. Bra att du skrev datum för Brunskog, nu har jag antecknat det. Det var en snygg korg hon virkat din kompis, jättefint till röda äpplen.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

LantlivsAnette sa...

Halloj där !!!
Jag sitter i hotell lobbyn nu o bloggar, på en liiiten svår dator, men det går..jag längtar hem så nåt farbaskat..du har väl läst på min blogg att jag är på annan ort denna veckan o lär in mig, jag är 30 mil hemifrån, känner inte en kotte...fyyyy, vad hemskt, jag är absolut ingen ensam resenär..har man nån med sig så då, jaa då är det ju bara roligt..men nu..
Jag längtar sååå mycket efter lilla Nisse också..vet du igår pratade jag med honom i telefonen..fnisss...vad tokig man är..han stirrade bara i luren sa dom där hemma..men i morron åker jag hem..Jiippiieee..
Såååå fina korgar hon gör din kollega, jättefin där hemma hos dig !!!
Kraaaam Anette

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jodå, nu är det fullt snöfall här också, men det är så blött så det blir inte vitt på backen. Och du har och stå i, ett elände när båda ramlar samtidigt. Min mamma är också en riktig snubbelmaja, rätt som det är står hon på örat. Men hitills har det gått bra. Förstår att du har fullt upp, jobb och så pass av både stora och små. Tur att ni bor i samma stad. Du pysslar så fort så vi får hoppas du hinner lite det också.
Var rädd om dig vännen
Kramar
AnnaMaria

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej gumman!

Så fin korg du fick. vilket hantverk! Kul att hon tänkte på dig med en vit korg...fniss!

Jag älskar röda juläpplen :)

Kram Viveka

Anki sa...

Jättefin korg du fått! Visst blev den lite julig med dom röda äpplena, härligt!
Japp det snöar här med, men ligger ju inte kvar...det är ju så förbaskat blött!

Kramis på dig!

ღ Fyra årstider sa...

Tittar in och önskar dig en skön helg. Fin korg
Kram Lotta

Annelie sa...

Jättefin korg!