söndag 29 november 2009

" Adventslådan "....

...årets adventsljusstake blev ett gjenbruk/återbruk.. I många år så har jag varit väldigt traditionell...Använt samma ljusstake år efter år....Den första var av trä och spån..som man kunde lägga mossa ..lava är väl rätta ordet.. ...den andra var en rund "sak" i keramik med änglar sittande runt omkring!!..faktiskt riktigt fin. Men så för två år sedan ändrade jag taktik :).. Den första i raden blev en svart i plåt från Indiska....Förra året en bricka i zink med mossa och kanel ..Tags av skifferbitar som jag skrev siffrorna med krita ..
...I år en gammal TRÄLÅDA från en SYMASKIN..ett av alla loppisfynden från i somras..
..och så min nyaste pysselfluga..TAGS AV VIT LERA..siffror som jag stämplat...
**
Så var den första advent snart slut..Hoppas ni haft en mysig dag..Jag har grejat lite hemma..varit och köpt färdigt alla julkalender sakerna..48 st... Nu ska de "bara" packas in oxå!! Njutit av en ledig och skön söndag samt ätit årets första Lussekatt... Skyltsöndag och lyssnat på årets luciakandidater hann jag också med.. Nu blir det till att hoppa i lådan..nää inte adventslådan..utan sängen förstås..:)..jobbardag i morn..har inte jobbat på en hel vecka..för den där onda foten..men nu är den nästan helt ok igen, så då blir det jobba jobba ..för hela slanten.
Ha de....
♥..Pia..

7 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Halloj där !!
Åhhh vilken fin advents låda du har i år !! Och dina siffror i vitt, sååå snyggt !!
Jaa, här var det också skyltsöndag i går, sen hem och koka glögg med pepparkakor, en tradition jag har, att fika o dricka glögg på första advent !!
Ha det gott och lycka till på jobbet, hoppas att foten är bra nu !!
Kraaam Anette

Tant Brun sa...

Verkligen jättefint återbruk:)
Kram i advent Bibban

Drullputta sa...

Åh va mysigt det låter!
Kram!

Hanne sa...

Så koselig denne adventsboksen var! Fin gjenbruk!
Ha en fin dag!
Klem Hanne

Anonym sa...

Fint återbruk av gamla saker! Och vilken supersöt Selma du har! Ja, de små vovvarna vänjer sig i att vara fotoobjekt! Bättre än vi människor...
Hulda

Modern Country sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Modern Country sa...

Hei Pia vennen!

Håper du hadde en mysig første advent!! Tenk da at vi allerede er der, er ikke du like sjokket som meg?? Jeg må ærlig innrømme at jeg aldri kom meg etter sensommeren og henger litt igjen i høsten. Men det har vel kanskje været litt skylden for, og så alt arbeidet som jeg har gravet meg ned i. Da går jo tiden fort og brått er ett par måneder forbi. Din adventsstake var virkelig fin, jeg pleier også nå og forandre fra år til år. Jeg har til gode og lage en i år, og en fin gammel skuff hadde jo passet bra. Topp med gjenbruk!!

Vil også gratulere så mye med din goding som fyllte 7 år, for en herlig liten hund :)

Ha det så trivelig fremover Pia, håper du kan nyte mange stemningsfulle og inspirerende dager!!

Klem Aina